Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kakiszex/Pisiszexről mi a véleményetek? Mi az izgató benne számotokra?
Figyelt kérdés
A félreértések elkerülésért,NEM szándékozom kipróbálni,NEM fantáziálok erről...csak mielőtt valaki kedves válaszoló beszólna ez miatt...
Csupán információt szeretnék gyűjteni,hogy aki ezt szereti,csinálja,fantáziál róla,ő mégis miért,mi benne az izgató?
Nem előítéleteket kérek,nem írok én sem,csupán kíváncsiság alapján született e kérdés. ;)
Szóval a kérdés röviden,miért? Mi az izgató benne számotokra?
2009. júl. 13. 15:00
1/8 anonim 

válasza:

Már bocsi,de nemhinném,hogy itt lesz olyan válaszoló,aki már rász*rt volna vkire és még élvezte is volna.
2/8 anonim 

válasza:

Miért, aki kakipisiszexel, annak nem jár internet? :D
Bár tény, hogy én sem tudok hozzászólni a kérdéshez.
3/8 anonim válasza:
Előző válaszadónak : Igen is van olyan aki ezt élvezi.Pedig szerintem meg a legtöbb ember szerint is undotító, de ez van. Egyébként én sem értem mi ezen a jó és hogy hogy lehet erre izgulni. Gusztustalan. Van egy ismerősöm , bár nem is az igazán mert csak látásból ismerem és róla is mindenki tudja hogy erre izgul, és már 17 éves csaj léttére nem tudom hogy hány pasit lesz@rt már szex közben. Hát inkább noo comment. 8-/
4/8 anonim válasza:
Elnézést:D az előző vagyok és a legelső válasz adónak szólt...
5/8 anonim 

válasza:

Nekem van egy ismerősöm,aki 16éves koromba a barátom volt,és mára sajnos nagy kábítószeres lett,és ő szokta ezt csinálni, egyszer elmesélte, hogy beszívva a nőjére rákaksizik,majd pisivel szétcsapatja.Azért írom így ,mert ő ezt mondta.Állítása szerint nagyon jó,mert kivetkőzve magukból csinálják ezt.Engem sem érdekelt soha,és nem is kívánom soha kipróbálni, szerintem aki kipróbálja az nem is normális.
6/8 anonim 

válasza:

A kiváncsiságból lesz a fantázia, a fantáziából terv, a tervből pedig a megvalósítás. Ha tényleg azt szeretnéd, hogy valaki telibe fosson a kérdez bátran! Van itt elég beteg ember aki szívesen megválaszolja neked ezt a rendkívül frappáns kérdést!
7/8 anonim 

válasza:

Aki az ilyet csinálja az beteg súlyos beteg!!!
8/8 anonim 

válasza:

Miért, aki meg tűket szúrkél a csiklójába, meg véresre vereti magát kereszthez kötözve és hasonló baromságokat (alias BDSM), az nem beteg ?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!