Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy itt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy itt a lányok többsége hozzáteszi a kérdéshez, hogy "nőgyógyászhoz nem megyek"? Ha a szexhez elég érettnek érzi magát, akkor elég nagylány ahhoz is, hogy orvoshoz menjen, ha baj van!

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Pontosan.... nem nők, lányok.
2009. júl. 13. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:

A kérdés nagyon jó. Igazad van. Én csak akkor mentem nőgyógyászhoz ha baj volt.

Amúgy azt nem értem, ha valakinek hüvelygombája van, az miért nem megy orvoshoz? Mert pl. én úgy éltem 1 évig nemi életet hogy nem mentem orvoshoz. És? Védekeztünk. Nem éreztem szükségét annak, hogy elmenjek. De mikor fájt meg égett akkor elmentem.

18L

2009. júl. 13. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, itt a hangsúly azon, van, hogy ők akkor sem akarnak orovshoz menni, ha baj van!
2009. júl. 13. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

unokahugomra nyitottam rá véletlen pár napja náluk...gyakorlatilag jegelte magát ott lenn,annyira viszketett...15éves...nagynehezen szedtem ki belőle h 2 honapja van ez...óvszerhasználat nulla,orvos nulla...énsem voltam másképp nevelve mint ő,de 15 évesen több eszem volt...

hogy tudnak nem elmenni dokihoz ha már ilyen tüneteik vannak?pedig neki is el lett mondva h kicsi vagy még a szexhez,de ha mindenképp akarod,akkor gumi...

22/L

2009. júl. 13. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
talán azért, mert félnek. nemakarják h vki más is megtudja. hiába orvos, és ez a dolga, akkoris, nemakarják h bárki más tudjon róla.
2009. júl. 13. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam h én biztos nem fogok nőgyógyászhoz menni, de mikor elkezdtem szexuális életet élni,elment a dokihoz. Persze szörnyen féltem, de már rájöttem h butaság félni =)
2009. júl. 13. 15:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!