Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lelkiismeret furdalásom van egy egyéjszakás este után! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 12:29
1/3 anonim 

válasza:

semmit. többet ne csinálj ilyet.
mit vársz? hova küldjünk?
nem volt kötelező lefeküdnöd vele.
akkor magadra vess...(, de tényleg.)
2/3 anonim 

válasza:

Hogy hogy mit tegyél? Ha volt párod, ergo megcsaltad, süllyedj el mondjuk, ha meg nem volt, akkor mi a gond? Élvezted? Akkor oks, ha nem, akkor legközelebb mással csináld. Most mit kell ezen is problémázni? Akkora dolgokból csináltok gondot magatoknak, hogy eszméletlen. Tessék felnőni, és gondolkozni, és akkor nincs ez az érzés sem utána ...
3/3 anonim válasza:
hátőőő...
házibuliba voltam, barátnőm szülinapja. részeg voltam... volt egy pasi, fogalmam se volt ki az, de belemntem. bezárkóztunk egy sötét szobába. nem feküdtünk le de elég jól el voltunk. jó volt, csak másnap volt mellette szar ébredni mert elég csúnya volt. egy ideig nagyon szégyelltem magam miatta, de rájöttem hogy attól nem lesz jobb szóval már nem bánkódom miatta:) nem azért szégyelltem magam mert összeakadtam egy csúnya pasival hanem úgy az egész miatt, az meg csak rátett egy lapáttal h undorodok tőle azóta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!