Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki szerint undorító gy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szerint undorító gy férfi heréje, és nem szereti simogatni, nyalogatni, tőlük kérdezném, miért?

Figyelt kérdés
Nem mintha baj lenne, de kíváncsi vagyok a válaszokra!:)
2009. júl. 13. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
én még ilyenről nem hallottam.. mindenesetre idegbajt kapnék ha a partnerem nem csinálná. én azt szeretem a legjobban a szopásban:)
2009. júl. 13. 01:50
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Engem is meglepett ez a kérdés. Van olyan, aki undorítónak tartja egy férfi heréjét? És ezt így a barátja szemébe mondja? Én sem szerettem az elején kényeztetni a barátomét, de nem azért, mert undorodtam tőle, hanem mert rettenetesen féltem, hogy esetleg fájdalmat okozok neki, mert azt gondoltam, hogy nagyon-nagyon érzékeny. Hozzáértem, és állanódan kérdezgettem, hogy fáj-e neki. Ő mondta, hogy ne féljek, amíg nem szorítom meg, harapok bele, karmolom véresre, addig nincs gond, így azért én is belerázódtam. De undorítónak találni egy férfi heréjét? A következő mi lesz, a hímvessző?
2009. júl. 13. 02:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert találtam nemrég egy kérdést, amiben sokan írták, hogy nem a legszebb testrész és nem szeretik kényeztetni.
2009. júl. 13. 02:04
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Az egészet gusztustalannak tartom, nem csak a herét. Hogy miért nem tudom. De valóban nem egy szép testrész, talán csak ezért. A simogatás még elmegy, de semmi más. Viszont nem hinném hogy sok nő így gondolkodna ahogy én... én elég különc vagyok:P
2009. júl. 13. 02:12
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
a kérdés nekem is rémlik,de elég hülyeség...mitnem lehet benne szeretni?
2009. júl. 13. 07:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk nagyon nem mondanám, hogy szép, de én előbb barátkoztam meg az első barátom heréivel, mint a hímvesszőjével. Simizni meg tök jó:D
2009. júl. 13. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem undorító,csak mint látvány nekem sem igazán tetszik..sokkal jobban bejön egy szép punci :))
2009. júl. 13. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
sejtem, melyik kérdés lehetett. nemtalálok linket. de sztem énis irtam oda, hogy nem szeretem, mert undoritó. :/
2009. júl. 14. 00:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!