Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nem állt fel teljesen keményre a péniszem?
Figyelt kérdés
Tegnap dolgoztam 8 órát meg ittam 3 sört olyan hajnal 2 lehetett álmos voltam fáradt egy növel voltam és alig ált fel a péniszem ! Normális 17 évesen ? Nem értem hogy az emberek hogy tudnak részegen sexelni nekem már 1 sör is sok már nem tudok úgy koncentrálni !Mikor kipihent és józan vagyok akor normálisan ál nincs probléma de néha előfordul hogy nem ugy ál ahogy kéne vagy nem elég kemény és kezdek félni nehogy impotens legyek 17 évesen ! Amugy vékony sportos srác vagyok testi problémám nincs de ha sokat sportolnék akor javulhat a merevedés ? Vannak olyan ételek vitaminok amit javitja a merevedést? Kezdek agódni !2009. júl. 13. 00:23
1/3 anonim 

válasza:

hát nyugi 18 vagyok de nekem se igazán jó 5 sör után a dolog olyankor a hölgynek tovább kell dolgoznia rajta ennyi
2/3 anonim 

válasza:

az alkoholtol nehezen áll fel. bizonyos drogoktol amig tart a hatásuk egyáltalán nem áll fel. ez teljesen természetes, nem leszel impotens
3/3 anonim 

válasza:

fáradtság és az alkohol is szerepet játszik a felállásban,mond a csajodnak hogy izgassa egy kicsit nyelvel hidd ell meglessz az eredmény. A női nyelv az mondent megold :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!