Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretném kicsit kényeztetni a barátomat, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Másfél hét múlva találkozunk,gondoltam áthívom,hogy aludjon nálam,és meglepem valami újjal!:)
Bármi jöhet!!:)
2009. júl. 13. 00:09
1/7 anonim 

válasza:

Milyen régóta vagytok együtt? Milyen idősek vagytok? Lefeküdtetek már ezelőtt? Pár részlet nem ártana=)
2/7 A kérdező kommentje:
ja tényleg, bocsi:)
15-16, nemsokára egy évesek leszünk, és lefeküdtünk már.:)
2009. júl. 13. 00:35
3/7 anonim 

válasza:

sztem az orálnál nincs nagyobb élvezet egy férfinak.
4/7 A kérdező kommentje:
jó, de egy kicsit romantikusabb körülmények közt,szóval nem tudom.. kötözzem ki?:D oké, az nem éppen romantikus:P
2009. júl. 13. 00:43
5/7 anonim 

válasza:

Orális sex tényleg jó, már ha még nem csináltad neki, mert az úgy meg nem újdonság. Vegyél tejszínhabot, olvassz meg csokit, többit rád bízom:P
6/7 anonim 

válasza:

kötözd ki, először simogasd és csókold mindenhol, kivéve a farkát, ezt ugy 10 percig amig belenem őrül, majd kezd el szopni, de mindig hagyd abba időröl időre, és térj vissza a simogatás-csókolgatásra (nem a farkát). a végén könyörögni fog hogy hadd élvezzen el:) ha büszke (mint én) utólag ugy fog tenni mintha nem tetszett volna a dolog, de hidd el belül odalessz érte:P sok sikert
7/7 anonim 

válasza:

Ez a simogatós dolog nálunk bevált :D tényleg klassz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!