Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van abban az esetben, ha a fiúnak van hamarabb orgazmusa? Abba kell hagyni a dolgot?

ha a te érdekeidet is nézi, akkor folytatja :)
mondd meg neki hogy zavar...
az én barátom folytatja utána is, ha én még nem élveztem el ..
törődjön veled is! mindenképp beszélj erről vele

3 lehetőség:
Elősször is. Marhaságot beszél a pasid hogy az orgazmus után már neki kellemetlen (inkább lusta. Tudod! Neki már jó volt.). Max rohamosan lankadt lesz, de nem lesz neki elviselhetetlenül űbersz@rérzés. Másodszor, előbb a hölgyek aztán a férfiak ;) . Harmadszor, ha már hamarabb elment akkor sem kell annyiba hagyni. A párodnak van keze és szája?
velem is előfordult már ilyen dolog. De én néztem a barátnőm érdekeit így kihúztam és elkezdtem neki újjal csinálni, amíg nem volt ismét bevethető állapotba.
2 tanácsot tudok csak mondani,
1. beszéljétek meg a dolgot és tudakold meg tőle hogy ha kellemetlen neki ilyenkor, mért nem veszi ki és csinálja kézzel vagy nyelvel...?
2. Ha nem jön be a megbeszéléses dolog akkor egy kicsit izgasd fel újra vagy kézzel, vagy szájjal és akkor már nagyobb esélye lesz hogy újra megy a műsor...
Ha viszont egyik megoldás sem működik, akkor vagy nem szeret igazán vagy csak nem érdekli a te "jólléted" amiből az következik hogy nem lesz tökéletes párkapcsolatotok.

Én is az önző szót használnám. Előbb a nő... igen, ezt már sokszor hallottam, és nálunk is így van, pedig én még nem is ragaszkodom hozzá, hogy így legyen. A lényeg, hogy ha ő elmegy, mindenképpen be kell fejeznie nálad. Különben egy kis pihi után neki is újramenne.
Önző, önző, önző!!!!!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!