Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van abban az esetben, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van abban az esetben, ha a fiúnak van hamarabb orgazmusa? Abba kell hagyni a dolgot?

Figyelt kérdés
Bővebben: ha kettőnk közül ő élvez el először, és én még nem jutottam el, akkor ő befejezi abban a percben, ahogy neki megvolt. A szavai szerint ha az orgazmus után is csinálja, akkor az már kellemetlen vagy fájdalmas neki. De mivel ez tény, h olyan nagyon ritka, h mind a két fél egyszerre élvez el, akkor valameikük orgazmus nélkül marad.
2009. júl. 12. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ha a te érdekeidet is nézi, akkor folytatja :)

mondd meg neki hogy zavar...

az én barátom folytatja utána is, ha én még nem élveztem el ..

törődjön veled is! mindenképp beszélj erről vele

2009. júl. 12. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Abba kell hagyni!A herék túl terhelése nem tesz jót a pasid golyóinak!
2009. júl. 12. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmetlen a pasid, ennyi. Nem kell folytatni tovább a farkával, azzal várni kell pár percet, mire újra bevethető, de mire való a pasi szája, vagy a keze, nem de? Vagy is nálam így működik, hogy ha én már kész vagyok de a lány nem, akkor segítek rajta, és garantált a siker. :) na hajrá
2009. júl. 12. 21:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó ha abbahagyja... és veled mi lesz?? A nők átlagosan később élveznek el... így vagy kézzel vagy szájjal folytathatná.. vagy fogja vissza magát ameddig tudja..elvileg van valamiféle "állóképessége" a pasiknak ilyen téren is nem?
2009. júl. 12. 21:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Magát az aktust abba kell hagyni. De attól még orálisan eljuttathat az orgazmusig utána is... sőt ez is"kell",hogy juttasson.
2009. júl. 12. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

3 lehetőség:

Elősször is. Marhaságot beszél a pasid hogy az orgazmus után már neki kellemetlen (inkább lusta. Tudod! Neki már jó volt.). Max rohamosan lankadt lesz, de nem lesz neki elviselhetetlenül űbersz@rérzés. Másodszor, előbb a hölgyek aztán a férfiak ;) . Harmadszor, ha már hamarabb elment akkor sem kell annyiba hagyni. A párodnak van keze és szája?

2009. júl. 12. 21:48
 7/10 anonim válasza:

velem is előfordult már ilyen dolog. De én néztem a barátnőm érdekeit így kihúztam és elkezdtem neki újjal csinálni, amíg nem volt ismét bevethető állapotba.

2 tanácsot tudok csak mondani,

1. beszéljétek meg a dolgot és tudakold meg tőle hogy ha kellemetlen neki ilyenkor, mért nem veszi ki és csinálja kézzel vagy nyelvel...?

2. Ha nem jön be a megbeszéléses dolog akkor egy kicsit izgasd fel újra vagy kézzel, vagy szájjal és akkor már nagyobb esélye lesz hogy újra megy a műsor...

Ha viszont egyik megoldás sem működik, akkor vagy nem szeret igazán vagy csak nem érdekli a te "jólléted" amiből az következik hogy nem lesz tökéletes párkapcsolatotok.

2009. júl. 13. 02:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a dolog nyitja, hogy a fiúnak meg kellene próbálni addig visszatartani amíg te el nem mész. Tudom ez nehéz, de gyakorolni kell. A szex lényege a kölcsönös örömszerzés. Ha a barátod nem hajlandó rajtad "segíteni", hagyd ott. Akkor önző.
2009. júl. 13. 23:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is az önző szót használnám. Előbb a nő... igen, ezt már sokszor hallottam, és nálunk is így van, pedig én még nem is ragaszkodom hozzá, hogy így legyen. A lényeg, hogy ha ő elmegy, mindenképpen be kell fejeznie nálad. Különben egy kis pihi után neki is újramenne.

Önző, önző, önző!!!!!!!

2009. júl. 16. 22:32
 10/10 anonim válasza:
És mi lenne ha megkérnéd hogy aktus elött elégítsen ki orálisan? Utána meg jöhet ahogy eddig. Neked is jó, meg neki is.
2009. nov. 11. 23:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!