Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ehető bugyiról?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 17:41
1/7 anonim 

válasza:

nincs tapasztalatom, de hallani hallottam már róla. de így nem nyerte el a tetszésem... :/
2/7 anonim 

válasza:

nekem tetszene. De annyi pénzt kiadni érte...
ha nem csak szexshopban lehetne kapni 6, vagy hány ezer forintért (nem emlékszem mennyiért láttam), hanem egy édességboltban is kb 1000 forintért, akkor kipróbálnám :D
3/7 anonim 

válasza:

Valahol olvastam, h. a pasi megette az egészet, és utána gyomormosás lett a vége, szerintem vigyázz vele.
4/7 anonim 

válasza:

Hát aranyos :D
Főleg ha a csaj fenekénél lévő részt is megeszed:D
5/7 anonim 

válasza:

Nekem van, de egyszer se volt rajtam és még csak megkóstoltuk róla a cukrokat :D olyan íze van mint a PEZ-nek....mondjuk én Amerikából kaptam, nemtom itt mennyibe kerül :)
6/7 anonim 

válasza:

tul drága ahhoz hogy hülyeségnek jo legyen...
most érted...pasi eszik,te meg türelmetlenül vársz,mert közben csiklandoz,esetleg maga a bugyi zavar,és ragadsz mindenhol...
probálni nem probáltam,de kezemben volt már,de sztem tul kemény,jobb lenne vmi puhább édességből
vmi sajátkészítésűnek sztem jobban örülne a pasi,főleg ha kedvenc édességből csinálod
22/L
7/7 anonim 

válasza:

Véleményem kb az mint a vásárolható szűzhártyáról xD Ééérdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!