Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet betépve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet betépve szexelni?

Figyelt kérdés
ki szeretném próbálni a szexet befüvezve. ez már nem az első alkalom lenne, hogy füvet szívok, tehát az érzést már megszoktam. csupán attól félek, hogy mindig kiszáradok füvezés közben,és hogy ez hatással lehet a szexre is. esetleg az segít, ha iszok közben? (vizet, természetesen!) akik kipróbáltákmár, milyen tapasztalataik vannak? előre is köszi a válaszokat!
2009. júl. 12. 16:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%

Nemed?

Én ismerek olyat, aki kipróbálta. :)

Ha pasi vagy, akkor lehet, hogy nem áll fel. Ezen ne lepődj meg. Ha túllövöd magad, vagy nagyon beállsz, akkor mozdulni se tudsz, semmi nem lesz. Viszont ismerek olyat :) akit ilyen állapotban kielégített a barátnője és fura érzés volt. Egy olyan élvezet amit nem akarsz, de nem is tudsz ellene tenni.

Ha csaj vagy, akkor lehet, hogy nem nedvesedsz be, nem izgulsz fel.

Akárhogy is, kétesélyes, lehet nagyon rossz és lehet jó is, de nem lesz kiugróan csodálatos, inkább csak más.

2009. júl. 12. 16:37
 2/24 A kérdező kommentje:
ó bocsánat, lány vagyok, 19 éves:)
2009. júl. 12. 16:41
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Ismét az első válaszadó vagyok.

Ha van kedved próbáld ki, de nem lehet előre megjósolni, hogy nálad milyen lesz, pont mint amúgy sem, van akinél bejön a zöld és nagyon jó neki, van aki meg teljesen beparázik tőle.

Egyébként a halucinogének/pszichoaktív szerek nem túl jók szexre, legjobb esetben is csak egy érdekes élmény lesz. A stimulánsokat szokták egyesek emlegetni, hogy az esetleg úgy ahogy... De ezért ne kezdj el kokózni.

Szerintem egyébként felesleges elrontani ezekkel a szutyikkal. Egy jó szeretkezés ezerszer jobb tisztán mint bármitől beállva. Van itt egy cikk ami ezzel foglalkozik és ez is ugyanarra a végkövetkeztetésre jut:

[link]

2009. júl. 12. 16:47
 4/24 anonim ***** válasza:
70%

Extasy + kokain témában tudok csak hozzászólni...pasiként..

durva 5-6 órás folyamatos SX. nagyon nehezen "mentem el."

javaslom még a RUSH-t... állítólag meghosszítja az orgazmust...

[link]

27/F

2009. júl. 12. 16:50
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy csináld, hogy keveset szívsz előtte! De soha nem lehet tudni, lehet tiszta kóma leszel tőle, aztán utána lesz jó... De ha ott van a barátod melletted, akkor nagyobb az esély, hogy rögtön ráugrassz. Én nedvesebb voltam, mint amúgy. Nem kell túl sokat szívni, ennyi a titok. Nagyon jó volt:)
2009. júl. 12. 16:56
 6/24 anonim ***** válasza:
79%

Én is imádom úúúúgy. :D Nálunk a legrosszabb eset az, ha nem lesz szex, csak bealszunk. :D

Egyszer csináltam koksszal, hát az emlékezetes volt, de tényleg csak a testi élvezetről szólt, szal én semmiképp sem tudnék rákattanni.

21/L

2009. júl. 12. 17:34
 7/24 A kérdező kommentje:
és spurival próbálta már valaki?
2009. júl. 12. 17:39
 8/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

és spurival próbálta már valaki?"

azzal még eddig nem...

bár, nem hiszem, h vicsorogva annyira izgató lenne :D

illetve alapból megnőtt pulzusra még dobni egy dózist...háááát...

1 a lényeg... 2x2L jó behűtött ásványvíz mindenképpen legyen mellettetek.

27/F

2009. júl. 12. 19:07
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
Nekem semmi különös nem volt. Ellenben némi hétköznapi Martinizás után szinte megerőszakoltam a pasim, isteni volt.
2009. júl. 12. 19:40
 10/24 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem a spurit, mert én egyszer kipróbáltam, de én igazából semmi változást sem éreztem, pedig ittam is előtte:/ a fű is nálam annyi h picit szédülökmeg kiszárad a szám....
2009. júl. 12. 20:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!