Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok van olyan, hogy orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van olyan, hogy orgazmus közbe elpukizzátok magatokat? :D

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 15:24
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
igen, elég kellemetlen, de nem bírom konrolállni magamat.
2009. júl. 12. 15:26
 2/10 A kérdező kommentje:
akkor oksa, mert nekem is így van, és tényleg elég kellemtelen, mert az izmok elernyednek,és nem tudom visszatartani én sem, sőt észre se veszem, de a barátommal aztán jót nevetünk rajta:D vagyis ő rajtam:D nekem meg ég a pofim:D
2009. júl. 12. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
jaj, velem még nem volt ilyen :D
2009. júl. 12. 15:42
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
nem, nálam nincs. : D
2009. júl. 12. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
hát az első hozzászoló vagyok, csak viccből írtam. bocs.
2009. júl. 12. 15:48
 6/10 A kérdező kommentje:
nekem előfordult vagy 2 szer, mikor hüvelyi orgazmusom volt,és spriccoltam.:S
2009. júl. 12. 15:49
 7/10 anonim válasza:
77%
igen nekem már volt ilyen:) és abarátom mégjobban rámizgult(A)
2009. júl. 12. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem néha előfordul. Ilyenkor nem tudom azt a részt "összehúzni", mert a hüvelyizmokra koncentrálok, és valahogy kicsúszik a puki. A páromnak a szeme se rebben:), de én elég kellemetlenül érzem magam.
2009. júl. 12. 16:24
 9/10 A kérdező kommentje:
ugyanígy én is.nekem is néha annyira elernyednek az izmaim,hogy észre se veszem szinte,de hál istennek nem mindennapos.
2009. júl. 12. 18:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon sok hapsi szintén ráizgul erre!(engem is full felizgat!)Mikor már egy nő elveszti a kontrollt a gyönyörtől...Ilyenkor vannak hangok,sikolyok,esetleg átmeneti ájulás is ha jók az infóim...!Sőt még bekakálásról is olvastam a neten,de ahol "fát vágnak ott hull a forgács"...

Még belegondolni is gyönyörűség...

2010. márc. 30. 22:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!