Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Harisnya, fehérnemű. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harisnya, fehérnemű. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Brutálisan illat-fétisiszta vagyok. Odavagyok a használt női harisnyákért és bugyikért. Tudok azok nélkül is élvezni, de azokkal sokkal jobb. Viszont nem vagyok beteg állat, bűnöző, nem lopdosok idegen emberektől, nagymamától, női öltözőből.

Tudom, hogy van aki a neten árulja sokezer forintért ezeket, de ott nem akarok vásárolni.

Ismerősök elé - elég érthető módon - nem akarok állni, hogy a kedvemért viseljen egy bugyit meg egy pár nejlonharisnyát 1-2 napig, masztizzon, élvezzen bele, aztán adja oda nekem. Van egy-két olyan barátnőm akiknek el mertem mondani mindezt, ők aranyosak voltak, de nem akartak belemenni ilyen dolgokba.

Még csak nem is kell, hogy több embertől legyenek ezek a dolgo. Engem az sem zavar, ha az illető amúgy normális párkapcsolatban él. Csak egy rendes lánytól kellene pár ilyen dolog pár hetente.

Honnan tudok szerezni ilyen dolgokat rendes, tisztességes úton?

"Beteg állat", "perverz", "aberrált", "kezeltesd magad" és egyéb jelzőket és az ostoba beszólásokat kérem tartsátok meg magatoknak. A szexuális preferenciám minősítésére sincs szükségem.

2009. júl. 12. 15:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
vedd ki a szennyestartóból vagy guberálj apám..:S
2009. júl. 12. 15:22
 2/17 anonim válasza:
85%
turkáló, vagy szerezz be egy csajt :)
2009. júl. 12. 15:54
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
tényleg, turkáló. vagy ha valamilyen nő ismerősödnél vagy kimész a mosdóba, a szennyestartóból pedig kiveszel valamit és elteszed.
2009. júl. 12. 17:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Nem teljesen értitek, nem az a lényeg, hogy használt legyen, hanem az, hogy lehessen rajta érezni, hogy a nő hordta. A turkálóban tisztára mosott ruhákat lehet kapni, nem olyan bugyikat, amibe valaki beleélvezett.

A szennyes kosár pedig kizárva. Írtam, hogy nem fogok lopni. Nem az az alacsony, kövér, szemüveges típus vagyok, aki kifigyeli a nőket a sikátorból, hogy ellophassa a dolgaikat.

Teljesen normális vagyok, egyszerűen csak én erre gerjedek és kész.

2009. júl. 12. 17:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

az teljesen természetes hogy a nő ismerőseid nem akarják neked adni a használt bugyijukat...

Ami azt illeti pedig hogy ilyeneket akarsz szerezni "rendes, tisztességes" úton semmi esélyt nem látok, ez nem olyan hogy bemész az üzletbe és veszel egyet...

2009. júl. 12. 17:36
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
merre laksz? adok neked egyet ha ennyire kell...és ezt komolyan írtam.
2009. júl. 12. 21:08
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
szagolgasd a barátnőd bugyiját!
2009. júl. 14. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:
6%
Irjál a Kiszel Tündének.
2009. júl. 14. 22:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Írjál japán cégeknek, ott ez természetes, legális üzlet.

Azért írjál, mert lehet, hogy van itteni kirendeltségük is, vagy tudnak valahogyan ide is küldeni bugyit.

De ne reménykedj, nem lesz olcsó... talán mégis jobb lenne a helyi kínálat (amiról írtál) - szintén drága pénzért.

2009. júl. 14. 22:17
 10/17 anonim ***** válasza:
57%

nincs barátnőd? ha nincs, szerezze be egyet :D

amúgy lehet, h pl. akár itt is találsz olyat aki adna, mint az előttem néhánnyal szóló, nem perverz dolog szerintem

2009. júl. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!