Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vezessem rá az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezessem rá az első szexre, úgy, hogy utána ne tudja, hogy ki "manipulált" kit? L/16

Figyelt kérdés
Mind a ketten szüzek vagyunk.
2009. júl. 12. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Sorsoljátok ki, pl. üveggel. :)
2009. júl. 12. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mennyetek az ágyra aztán kezd el csókolgatni, egyre lejjebb, vedd le a póloját...:P aztán nálunk az már hozza a pettinget, amiből általában sex lesz...:P de ha nem lesz, akkor is közelebb kerültetek egymás testéhez...:P

De mondjuk beszélhetnél is neki az egészről, ha már tényleg szeretnéd...

2009. júl. 12. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Jah,te vagy az a csaj akin nem lehet kiigazodni... =) Szerintem szóba próbálkozz,mondd hogy fel vagy készülve,vagy csak tegyél rá célzásokat,hogy te már akarod. De nem értelek én téged,hogy mit parázol ezen ennyit! Te akarod,nem? Akkor neked kell kezdeményezned!!
2009. júl. 12. 17:27
 4/9 A kérdező kommentje:
ő is akarja,csak nem tudom miért,de azt hiszi,hogy ha mééég várunk,akkor jobb lesz,és jobban fel leszünk rá készülve.
2009. júl. 12. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Hacsak nem években gondolkodtok később sem lesz jobb és nem lesztek jobban felkészülve sem

a barátod azért mondja ezeket mert valójában bevan szarva az első alkalomtól és fél, hogy esetleg nem fog jól/neked tetszően teljesíteni és leég. Persze ezt soha nem ismerné be neked. Légy figyelmes és kedves és minden menni fog a maga útján.

2009. júl. 12. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
okés:) köszi mindenkinek
2009. júl. 12. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:

"ő is akarja,csak nem tudom miért,de azt hiszi,hogy ha mééég várunk,akkor jobb lesz,és jobban fel leszünk rá készülve."

Biztos itt kérdezte meg, hogy már lehetne-e :D

2009. júl. 13. 08:09
 8/9 A kérdező kommentje:
igen,ez nekem is később megfordult a fejemben... De egy hülye vagyok,basszus!! :-)
2009. júl. 13. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi?? Ezt nem értem! :S
2009. júl. 13. 10:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!