Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok maszturbálni? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok maszturbálni? Nem ciki az?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 14:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

én szoktam

és sztem nem ciki (meg kell ismerni a testünket:P)

14/L

2009. júl. 12. 14:41
 2/11 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki..ez csak egészséges szexualitás..!Meg különben is..megéri azért az érzésért:)
2009. júl. 12. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez természetes, ráadásul még ha ciki is lenne kinek kell azt tudnia, hogy te csinálod?..:P

Egyébként azt hallottam, hogy a pasikank ez segít ias bban, hogy ne "5 perces pasik" legyenek az ágyban...:P

2009. júl. 12. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Ez most kábé olyan kérdés, hogy szoktatok-e kenyeret enni.

Ki az a ki nem szokott? Buta kérdés. Mindenki szokott. Egyáltalán nem ciki. Én pl osztálykiránduláson, iskolavécében is csináltam már.

2009. júl. 12. 16:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elottem valaszolo biztosan fiu volt:D

Nem ciki valahogy meg kell,hogy ismerd a tested:)Meg azert jo erzes is:D

2009. júl. 12. 19:30
 6/11 anonim ***** válasza:

ki nem szokott?..

ciki a ciki szó használata ;)

2009. júl. 13. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Senki se szokott, csak akinek van keze.
2009. júl. 13. 18:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és 11 éves korom óta ismerkedem a testemmel. Most 19 vagyok. Szerintem nagyon kevesen nem végeznek önkielégítést. Vagy legalábbis egyszer mindenki próbálta már. Egy biztos, csak a hasznára válhat lánynak, fiúnak egyaránt. Megtanulod mit élvezel (főleg lányok) és sokat segít későbbi szexuális életedben. Én szerintem ennek köszönhetem h mindkét fajta orgazmust meg tudom élni. (a hüvelyi és csikló orgazmust is)
2009. júl. 13. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Mér lenne az? A mai világban lassan már az a ciki ha nem csinálod. Én 13 éves korom óta csinálom szinte mindenap:D
2009. okt. 31. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem.

2009. nov. 6. 05:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!