Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi idő után ideális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után ideális lefeküdni a barátommal ha szűz vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok ő 18.én szűz, ő már nem.3 hete járunk..de én már nagyon kívánom és szeretem ő is engem.szeretném elvesziteni vele. de ugy érzem még korai. szerintetek?mennyi idő után tegyem meg?
2009. júl. 12. 14:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

3 hét még semmit se jelent. Sajnos már tapasztaltam ilyet. De még 2 és fél hónap se jelenthet semmit. Jártam úgy h a lány akit szerettem, egyszer csak oda jön és közli velem h már nem szeret, ezért szakítsunk.

Jobb lesz h ha 5-6 hónapot vársz, mert addigra már sokkal jobban megismered.

2009. júl. 12. 14:17
 2/11 anonim válasza:

Szia!

Szerintem nincs olyan h ideális kor. Amikor úgy érzed, hogy kívánod hagyni kell megtörténni. Hát 3 hét az nagyon kevés idő főleg ha még szűz vagy. Gondolom a fiú nem szűz. De csak azért hogy megtartsd ne feküdj le vele nehogy kihasználjon hiszen ez a kapcsolat még elég friss. Ha már bízol benne akkor tedd meg. Figyelj én 19 éves vagyok és a barátom 20. Mi kb 3 hét után feküdtünk le egymással de ő sem volt szűz meg én sem...:) Én nem bántam meg 7 hónapja vagyunk együtt de a mi esetünk egy kicsit más. Mondom mikor úgy érzed bízol benne hogy nemcsak azt akarja akkor tedd meg és nem fogod megbánni

remélem tudtam segíteni pusza Anikó

2009. júl. 12. 14:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Én (L/17) és a pasim (F/23) 3 hónap után feküdtünk le.Én szűz voltam ő már rég nem.. Előtte sokat "kényeztettük" egymást.Sokat csináltuk egymásnak orálisan és kézzel is és úgy gondolom ez nagyon hasznos volt hisz így megtanultuk hogy mit szeret a másik és mi a jó neki valamint a gátlások is picit jobban eltűntek és a kapcsolat is szorosabb lett.Nem tudom hogy ti csináltátok e már egymásnak de ha még nem itt az ideje ;) Nekem am nagyon fájt az első és el sem mentem :S Most ezzel nem megijeszteni akarlak csak felhívni a figyelmed hogy nem minden szép és jó első alkalommal.Ez az egész am kb 3 hete történt és még azóta nem feküdtünk le mondjuk azért sem mert nem volt olyan alkalom .De kézzel és orálisan minden talin csináljuk egymásnak :) De sajna csak hétvégenként tudunk talizni :(

Nah szóval én azt javaslom hogy eleinte ismerjétek meg egymást így és utána ha úgy érzed hogy tuti biztos hogy nem fogod megbánni akkor hajrá ;)

2009. júl. 12. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
én 17 és fél vagyok..már nam vagyok szűz kb 1éve..de most van valakim ő 22 és már 4hónapja vagyunk 1ütt...de még kb 1-2hónapot várok vele...ő is többre tart igy...meg ha kívánod akkor ott van a petting meg az orál..azt már 3hét után "lehet" ha vártok sztem sokkal jobb lesz mire annyi idő után megkaphatjátok 1mást..én sokkal jobban élveztem, mint mikor 2hónap után történt meg...ne siess..ismerd meg mit szeret előbb és hasonlók..jászadozzatok még kicsit...
2009. júl. 12. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem minimum 3-4-5-6 hónap. Ha addig kitart, akkor nem csak a punc*d kell neki.
2009. júl. 12. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Én olyan 6-7 hónapot vártam, de mi mindketten szüzek voltunk...addig meg petting...

Egyébként elvileg azzal lehet magadhoz láncolni valakit, hogy sokáig váratod (de ezzel csak akkor ha igazán szeret)....meg az arra is utal, hogy nem fogod csak úgy megcsalni egyhamar...

2009. júl. 12. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Nincs olyan h mikor ideális, azt neked kell érezned, de nem elég azt érezned h kivánod, azt is érezned kell, h feltétlenül megbizhatsz benne

+ vmelyik válaszolo mar irta is, h előszor pettingeljetek minél többet, aztán fokozatosan térjetek át a szexre

És az is igaz, hogy minél többet vársz, annál jobb lesz:)

2009. júl. 12. 17:41
 8/11 anonim válasza:

Én már 4,5 hónapja vagyok együtt a barátommal és mi most kezdünk igazán közel járni a dolgokhoz.Bár az ujjazás már úgy 2 hónap után megtörtént...Szerintem egy kicsit még tényleg várj és utánna beszéljetek a dolgokat közösen.És főleg hogy készen állsz rá vagy sem

16/L

2009. júl. 12. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia.En 16 voltam a pasim 24 es 3 es fel honap utan fekudtem le vele.de semmikepp nem bantam meg.:)
2009. júl. 13. 12:20
 10/11 anonim ***** válasza:

16/L. Szia... végigolvastam a cálaszokat, és én is a kérdező cipőjében járok....:) Csak annyi különbséggel, hogy az én barátom még szűz, és 18 éves. 2,5 hónapja vagyunk együtt, kb 3 hét után volt az első pettingünk. Ő már akkor is 2 ujjal csinálta, szóval szerintetek az jó jel, ha már az sem fájt, sőt élveztem? Mert tervezzük mostmár, hogy le szeretnénk feküdni, és én tartok a fájdalomtól, de közben már a szívem a torkomban van, annyira várom, és kívánom:):):$

Szerintetek jó ötlet, hogy megtegyük ennyi idő után? Köszi előre is, puszi

2009. aug. 11. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!