Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek szex közben semmit?
Először amikor a barátom beteszi nekem, mindig nagyon szűk a hüvelyem, aztán ahogy elkezdünk mozogni, a hüvelyem hamar hozzátágul a barátom szerszámához (pedig meglehetősen vastag neki), és onnantól kezdve nem érzek semmi különöset, orgazmusról ne is beszéljünk...
2 éve szexelünk, de semmi javulás, pedig igazán szeretjük egymást, hosszú előjáték van, és nem elvárás az orgazmus, a barátom sem nyaggat vele, mégis kezdek egyre jobban elkeseredni, hogy nekem sose fog összejönni...
Amúgy orálisan mindig van csiklóorgazmusom, az jó, de hüvelyileg... mégcsak kicsit se élvezem... egyáltalán nem is érzem...:S
Intim torna segítene vajon valamit? Ha erősíteném a hüvelyi izmokat?
Várom a tapasztalatokat, véleményeket!
19/L

Próbáltam, de nem megy. Így, hogy most a gép előtt ülök, össze tudom szorítani a hüvelyi izmaimat, de ha bennem van a barátom, nem megy.
Ezért gondoltam, hogy elkezdeném az intim tornát. Hozhat az jelentős javulást? Van valakinek tapasztalata ilyen téren?

Ugyanez van velem is. Sajnos segíteni nem tudok, mert mi sem jutottunk előrébb. De jó dolog, ha olyan pózt választotok, ahol a csiklódat is éri inger. Vagy esetleg próbáljátok ki a vibrációs gyűrűt, vagy te magad izgasd a csiklód szex közben.
Egy sorstárs, 17/L

A barátommal jó ideje vagyunk együtt.
Ő volt nekem az első is, de előtte legalább 2 éven keresztül csak pettingeltünk.
Jó volt, de nem éreztem amikor ujjaz. De csikló orgazmusom volt.
Nekem az első szex nagyon fájt, és nem éreztem semmit.
Most sem érzek pedig már 5 éve együtt vagyunk.
Hát sajnos ez van...

Elsőre, mikor a kérdésedet olvastam arra gondoltam hogy esetleg túl nedves leszel az izgalomtól. Nálunk is előfordult, de aztán eszembe jutott, hogy, ilyen csak hosszú szeretkezés alatt van. Amikor hergeljük egymást, de nem megyünk el sokáig és túl sok "szerelmi nedv" miatt nem érezünk semmit. Volt olyan, hogy egyikünknek sem volt orgazmusa, de abba kellett hagynunk, mert egyszerűen nem tudtunk elmenni. Annyit ért minden mozdulat és póz, mint halottnak a csók:D
Viszont vannak pózok amikor mélyebbre tud hatolni, talán azzal próbálkozzatok.
Például a kedvencem ha a fürdőszobában én a kád szélén támaszkodok, de állok, szóval előre hajolok, és ő hátulról teszi be. Ilyenkor mélyre megy, és nagyon jól érezhető. Ha ezt megcsináljátok ágyban, úgy h te négykézláb vagy (esetleg lejjebb ereszkedhetsz, mondjuk a fejedet egy párnára teszed közben) és ő mögötted térdel, akkor még intenzívebb az érzés.
Viszont ami szerintem nem jó, ha te ülsz rajta. Nem tudom nálunk az nem működik, mert én nem érem.
A misszionárius póz, jó, de szerintem kell a lány csípője alá a párna, különben én nem tudnék elmenni.
Nem tudom, nem említetted, h ha ő ujjaz, úgy el tudsz-e menni. Érdemes megpróbálni. Sokkal beljebb lesztek a probléma megoldásával, ha az összejön. A lényeg h mélyre nyúljon, kitartó legyen, és intenzív. Ne adjátok fel.... Idő kell hozzá....
Sok sikert!!! Remélem sikerül a csúcsra jutnotok!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!