Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy szex szag?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy szex szag?

Figyelt kérdés
Úgy értem,ha pl egy kis helységbe együtt volt két ember és utánuk bemegy valaki...érzi?
2009. júl. 12. 13:13
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
hát ha sokáig toltátok akkor érezni vlmit...
2009. júl. 12. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Max az izzadságot. Ha rendesen tisztálkodtok a nemi szervek "szaga" olyan elenyésző hogy nem lehet észrevenni egy kicsi helységben sem.
2009. júl. 12. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha nem vagytok eléggé higiénikusak akkor esetleg.. De akkor sem sex az.. Hanem izzadtság stb..
2009. júl. 12. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Érezheti és gondolhatja is:)

de amúgy persze h van szex-szag. Főleg forró nyári napokon, csukott ablakoknál...na, az üt. A másik, mikor ízesített a koton, pl eper. NA, akkor van eperszex-szag.

2009. júl. 12. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Előre mondom, hogy le fognak pontozni, mert egyesek még mindig kínosan ügyelnek rá, hogy a szex steril legyen.

Nem az. Mindkét nemi szervnek van illata és azoknak az anyagoknak is ami kicsorog belőlük. Nem csak kis szobában, de normális méretűben is lehet élvezni ezt és nagyon-nagyon jó! Engem rettentően izgat. Volt egy olyan barátnőm, akivel szándékosan nem mostuk az ágyneműt hetekig. Nem volt kellemetlen szagú, csak az élvezet és a szenvedély illata dőlt belőle. Egy idő után mindig mikor belefeküdtünk felizgultunk már csak az illattól.

És minden kedves kamaszt is ki kell ábrándítanom: Igenis lehet érezni azt, ha valaki szexelt. Én rendszeresen megérzem ismerősökön kézfogásnál, de néha már méterekről. Igaz, ehhez érzékenyebb orr kell és nekem az van.

Egyébként egyáltalán nem zavaró, inkább örülök neki, hogy valakinek boldog éjszakája volt.

Egyesek szerint mindez "undorító" és olyan "mocskos" illetve "igénytelen". Egyáltalán nem az...

2009. júl. 12. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
max ilyen fülledt levegőt érezhet az ember :)
2009. júl. 12. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran érzem magamon a barátnőm szagát (nem a büdös izzadság szagot) sex után, néha még fürdés után is, de nagyon tetszik:)
2009. júl. 12. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony hogy van! Aki nem hiszi, járjon utána! Én már voltam olyan szobában ahol előtte keféltek. Előtte zuhanyoztak/csak a kötözködők kedvéért.../ és mégis az embert mellbe vágja a "szag"! Nem illat, hanem szag!!!! És ez nem az izzadság.... Minden testnek vak egy kisugárzása ffi-női. Ha ez elegyedik, nos a a szex-szag.
2009. júl. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!