Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem izgulok fel. Mért van ez? :S:S

az sajnos lehet...:S mert szeretet az nagyon nagyon durván van.. nem tudnám nélküle elképzelni az életemet..
:( de nemtudom, h pontoan mit érzek iánta..:S mert még sose szeretet ennyire senki.. :(

Nekem nem derült ki a leírásodból hogy már lefeküdtetek e vagy sem meg hogy volt e előtte másik párod akivel megtörtént a dolog. Mert ha volt és azzal működött és felizgultál rá akkor a mostani pároddal van a gond sztem akkor egyetértek az előttem szólóval hogy nem szerelem csak egy nagyon mély szeretet.
De lehet csak azzal van a baj hogy mégcsak 15 éves vagy és nincs még benned meg az a vágy és az az érdeklődés a sex íránt hogy felizgulj és mindent megadjál neki.

Nos , jártam már ebben a cipőben. még fiatal vagy , de majd rájössz , hogy előbb utóbb választani kell.
az én helyzetem is ilyesmi volt.. majd jött a fel ismerés.. biszexuális vagy egyenlőre.. vagy még se? aza helyzet hogy fogékony vagy a szerelemre mind két nembe bele tudsz szeretni, de csak az egyik nem iránt vonzódsz szexuálisan. előbb .-utúbb szembe kell nézned ezzel.. de ha meg teszed boldog leszel..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!