Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem izgulok fel....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem izgulok fel. Mért van ez? :S:S

Figyelt kérdés
Lány vagyok 15 éves. van barátom, nagyon nagyon szerete és é is őt. testileg is vnozodom hozzá. de vmiért amikor ágyban vagyunk, és már arra kerülne asor én egyáltalán nem vagyok nevdes és nem is kíváno,, szívesebben feüdnék csak mellette kb... persze ezt egy pasinál nem lehet általában megtenni.. meg akarom is h neki jolegyen.. h mindent megadjak neki.. met nagyon szeretem.. ő midnig s izgate lőtte kézzel szájjal.. nagyon jól csinája, tapasztaltnagyon e téren, de nemtudom mért van az, h egyszerűen nem indulok be SEMMIRE. ha látom h élvez épp nagyon joérzés de arrasem.. ja és voltam már lánnyal..(kb 6-7x)... és valószínűnek tartom h biszex vagyok.. arra kb ugyanannyira izgulok fel mint pasikra.sőt. de leszbikus nem vagyok, mert szeretem a páromat.. ááá... ez annyira rossz... mert kb nem is kívánom vele sexet..:S segítsetek!! mit tegyek?:S bocsii a sok írásért...
2009. júl. 12. 10:06
 1/9 A kérdező kommentje:
sorry a helyesírásért, még reggel van.:|
2009. júl. 12. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Talán az is lehet, hogy amit a párod iránt érzel az nem szerelem hanem mély szeretet...
2009. júl. 12. 10:11
 3/9 A kérdező kommentje:

az sajnos lehet...:S mert szeretet az nagyon nagyon durván van.. nem tudnám nélküle elképzelni az életemet..

:( de nemtudom, h pontoan mit érzek iánta..:S mert még sose szeretet ennyire senki.. :(

2009. júl. 12. 10:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem derült ki a leírásodból hogy már lefeküdtetek e vagy sem meg hogy volt e előtte másik párod akivel megtörtént a dolog. Mert ha volt és azzal működött és felizgultál rá akkor a mostani pároddal van a gond sztem akkor egyetértek az előttem szólóval hogy nem szerelem csak egy nagyon mély szeretet.

De lehet csak azzal van a baj hogy mégcsak 15 éves vagy és nincs még benned meg az a vágy és az az érdeklődés a sex íránt hogy felizgulj és mindent megadjál neki.

2009. júl. 12. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
15 éves vagy. Nem tudom mit vársz. De 2 évet legalább mindenképp kellene. A szexhez nemcsak testi, hanem bizonyos szellemi érettség is kell (ezzel most nem azt mondom, hogy hülye vagy, csak még fiatal).
2009. júl. 12. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 15 éves korom vége felé vesztettem el..akk én se mutattam a sex iránt nagy érdeklődést, nem is éreztem, hogy igazán beindulnék...egy év elteltével már azért inkább felizgulok, főleg ha a barátom elkezd csókolgatni meg simogatni...de egyébként még most is én is vagyok vele úgy, hogy inkább feküdnék mellette és simogatnám, de ha beindul a dolog akk már nagyon élvezem...sztem csak az a gond, hogy még csak 15 éves vagy...szerintem ez elég korai, (annak ellenére is, hogy én is 15 évesen vesztettem el úgy hogy nem bántam meg, hogy oda adtam neki magam)
2009. júl. 12. 16:57
 7/9 A kérdező kommentje:
lehetségess... idáig kb 5× feküdtünk le + kb napi szinten petting.. ő az első, akivel csinálom.. kösszi aválaszokat!
2009. júl. 13. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nos , jártam már ebben a cipőben. még fiatal vagy , de majd rájössz , hogy előbb utóbb választani kell.

az én helyzetem is ilyesmi volt.. majd jött a fel ismerés.. biszexuális vagy egyenlőre.. vagy még se? aza helyzet hogy fogékony vagy a szerelemre mind két nembe bele tudsz szeretni, de csak az egyik nem iránt vonzódsz szexuálisan. előbb .-utúbb szembe kell nézned ezzel.. de ha meg teszed boldog leszel..

2009. júl. 13. 13:03
 9/9 A kérdező kommentje:
lehet... bisdzex az vagyok.. az h leszbikus...:S nemtudom mert szeretem a páropmat... csak sajnos ottvan az a "DE" a szexben.... lehet h igazad van... köszönöm h segítettetek!:) amugy ez annyira nem nagy trauma már nekem. amikor először voltam csajjal... na az után volt nagyon durva..:S el gondolkozom. köszsi a segítséget!:)
2009. júl. 14. 09:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!