Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves korig szexelnek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korig szexelnek az emberek? Mármint, nagyanyáink is élnek szexuális életet?

Figyelt kérdés
:)
2009. júl. 12. 03:28
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Az,hogy ki hány éves korig szexel,nem korfüggő.Van akinek,már 30-40 éves korában is gondot okoz.főleg ha előtte túlságosan "kiélte " magát.

Nagyanyáink korában a párkapcsolatnak nem a szex volt a lényege,mint manapság,hanem csak a házasság természetes velejárója.És emberhez méltó módon szeretkeztek,nem pedig perverz módon,mint ahogy most divat egyeseknél.Ha egyébként egészségi állapotuk megengedi,az idős házaspárok is szeretkeznek,csak nem minden nap.

2009. júl. 12. 07:03
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Sokan bizony 70-80 évesen is szexelnek!
2009. júl. 12. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves korukig, szerintem ez sok mindentől függhet. Érdekesség, hogy idős korban megemelkedik a szexuál steroidok szintje, hasonló értékre emelkedik mint serdülőkorban.
2009. júl. 12. 07:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
én 62éves párt ismerek, akik rendszeresen szexelnek. és nem terveznek lemondani róla. :)
2009. júl. 12. 07:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egésségi állapotuktól függ. :)
2009. júl. 12. 08:16
 6/7 anonim válasza:
100%
82 éves nagyim is sexel. nincs ezzel semmi gond :)
2009. júl. 12. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan hpárt, akinek a 18 éves lánya kiakadt, hogy a szülei 44év szekszelnek...
2009. júl. 12. 19:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!