Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nőknek akiknek nincs orgazmusuk kiványják a
szexet? Ha igen miért?
Már 2 éve élek szexuális életet, de orgazmusom (hüvelyi úton) még soha nem volt...
Ettől függetlenül nagyon kívánom a szexet, jó érzés, amikor a párom behatol, meg végig kellemes érzés, de el nem megyek... Szóval csak az az utolsó "robbanás" hiányzik, de sehogy sem jön össze, pedig nem 5 percig csináljuk...:/
19/L
2009. júl. 12. 01:05
már előre bocs, de ez nagyon buta egy kérdés...miért ne kívánná? tudod te, hogy hány olyan nő van a világon, akinek nincs mindig (vagy egyáltalán) orgazmusa a szex során? rengeteg.
a szex nem egy olyan dolog, hogy berakom-kihúzom majd jól elélvezünk...nem tudom, hallottál e már a szexen belüli ÉRZELMI kielégülésről? mert ilyen is van, persze csak ha érzelmileg kötődsz a partnerhez, akivel szexelsz.a szex nem csak abból kell, hogy álljon, hogy csak azért szexeljünk, hogy legyen orgazmus...nem...azért szexelünk hogy az EGÉSZ folyamatot kiélvezzük, hogy élvezzük ha a párunknak jó és persze nekünk is. remélem érted.
20/L
2009. júl. 12. 01:06
Mivel nincs frigid nő, csak önző, ügyetlen pasi, azért kívánják a szexet, mert optimisták. Elhiszik, hogy a következő pasi nem csak a saját farkával törődik. Aztán mert azt várják, hogy megjön az orgazmus, és azt nem veszik figyelembe, hogy azért meg kell dolgozni,rájönnek, hogy tévedtek. És ebben a csapdában tudnak vergődni akár 40 évig is.
2009. júl. 12. 01:08
1. és 2. válaszolónak: a női orgazmus nem úgy következik be, mint a pasiké, ezért a nőknek tanulniuk kell a saját testük válaszait a szexuális ingerlésre. Ehhez szerintem feltétlenül jó lenne mindenkinek elsajátítania a Kriston-féle intimtorna gyakorlatait, ugyanis azok rendszeres gyakorlása hozzásegíti a nőket az orgazmus megéléséhez. Hogy valaki hüvelyi orgazmust vagy csikló általit él meg az, szerintem, teljesen mindegy, ugyanis az ingerlésre adott anatómiai válasz ugyanaz: a hüvely ritmikus összehúzódása, ami a kellemes érzelmi állapotot előidézi. Az intimtorna során tanultak alkalmazása szex közben minőségi javulást hozhat nemcsak a nő szexuális kielégülésében, hanem a pasi élményét is fokozza.
2009. júl. 12. 01:22
Én pl. utáltam csinálni... csak a párom miatt tettem.. de mivel belefáradtam 6 év után, hogy semmi... már nem érdekelt az egész és tényleg nagyon utáltam... de az új párommal volt egy pár szór... és most már tudom, hogy az agyammal van a baj... mire ráérzek addigra a párom... na mindegy... :D :) Az a baj, hogy a férfiak nem fektetnek elég időt a nő izgatására csak bele a közepébe...
2009. júl. 12. 09:13
nekem fel ev utan jott ossze az orgazmus de addig is imadtam csinalni es 1 het utan mar nagyon kivantam. azert mert nincs orgazmus attol meg az egesz nagyon kellemes, nagyon elvezem es kivanom is, foleg ha kelloen felizgatnak. a parom is mindig kudarckent elte meg ha nem volt, es en mondtam neki h attol nekem meg jo mert sokszor az ut jobb mint maga a cel :) es tenyleg igy is gondoltam. mostanra mondjuk valtozott a helyzet mivel megszoktam h van orgazmusom (akar tobb is) de attol meg az egeszet elvezem, ugy ahogy van. az orgazmus csak a hab a tortan.
2009. júl. 12. 10:25
7/7 anonim válasza:
Nekem eddig sajnos még nem volt hüvelyi orgazmusom, csak csiklói és magát a szexet nem élvezem, mondhatni semmit sem érzek, talán a barátom szerszámának a mérete, vagy valami más miatt nem tudom.
2009. júl. 12. 23:53