Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy nagyon büdös a puncija?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 00:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

büdös a pinád takarodjál a kádba

szappant meg mutasd meg neki

2009. júl. 12. 00:59
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ, hogy szerinted mitől büdös. Mosdatlan vagy betegség? Ha az előbbi és ragaszkodsz a nőhöz, akkor lehet együtt fürödni és játékból mosd meg neki. Ha betegség, fel kell keresni a dokit, ebben az esetben a te érdeked is, mert valószínű, hogy neked is kell szedned gyógyszert, különben visszafertőzöd. Harmadik megoldás: új csaj. És kedvesen, de határozottan mond meg neki és együtt kitalálhatjátok a megoldást.
2009. júl. 12. 01:02
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
küldd el nőgyógyihoz, és vegyél neki ajándékba intim lemosót.
2009. júl. 12. 01:26
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
és mondd meg neki, hogy használja is.
2009. júl. 12. 01:27
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Mondd meg neki, hogy "fürgyé le, mert nem szereted, ha büdös a p.csa." :)
2009. júl. 12. 09:38
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a legjobb ötlet ha szemtől szembe közlöd vele, hogy, szivem ne haragudj de tisztálkodj rendszeresen.. :) Ez tuti hatni fog.. S ha fürdés után is akkor menjetek orvoshoz mert hüvelygomba is lehet. A barátnőmnek is az volt..
2009. júl. 12. 10:28
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

naaaa szerintme nem kel ennyire faragatlan lenni. ha szereted es amugy jo vele minden es azert budos mert nem mosakszik szex elott es ez nem egyszeri dolog hanem rendszeres:

1. furodjetek egyutt elotte. az meg izgato is

2. ha epp jo illatu/ elotte furodtetek amikor arra jarsz, mond h milyen jo illata van, h milyen finom

3. ha nem pont szex elott furodtel es arrafele tart, kerdezd meg h nem vagy budi? :-s mert ha igen, ne csinalja.

4. finoman kozold vele h vmi nincs rendben odalent vagy hozd tudtara h aggodsz h vmi betegsege van h ilyen szaga van

szoval szeritnem finomabban kene kozolni, ravezetni. dicseret, aggodalom, kozos furdes.

ha pedig nem komoly a kapcsolat, nincsenek erzelmek dobd ki es kesz.

2009. júl. 12. 10:31
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Alázás nélkül konkrétan meg kell mondani.

Kicsim szerintem elkaphattál valamit, mert nem jó az illatod. Légyszi nézesd meg!

Ennyi.

Én se sértődtem meg, amikor az aktuális barátnőm szólt, hogy fogmosás után is büdös a szám, menjek el fogdokihoz, mert szerinte van egy még nem fájós lyukas fogam.

Elmentem, megnézettem, volt, megcsinálták, megköszöntem neki és kész.

2009. júl. 12. 11:28
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
fürgyé le, mert nem bírom ha büdös a p.csa. egy kicsit sem :p
2009. júl. 13. 03:53
 10/14 anonim válasza:
52%
Kérdezd meg tőle, hogy a te pinád is büdös?
2010. jan. 28. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!