Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy nagyon büdös a puncija?

büdös a pinád takarodjál a kádba
szappant meg mutasd meg neki

naaaa szerintme nem kel ennyire faragatlan lenni. ha szereted es amugy jo vele minden es azert budos mert nem mosakszik szex elott es ez nem egyszeri dolog hanem rendszeres:
1. furodjetek egyutt elotte. az meg izgato is
2. ha epp jo illatu/ elotte furodtetek amikor arra jarsz, mond h milyen jo illata van, h milyen finom
3. ha nem pont szex elott furodtel es arrafele tart, kerdezd meg h nem vagy budi? :-s mert ha igen, ne csinalja.
4. finoman kozold vele h vmi nincs rendben odalent vagy hozd tudtara h aggodsz h vmi betegsege van h ilyen szaga van
szoval szeritnem finomabban kene kozolni, ravezetni. dicseret, aggodalom, kozos furdes.
ha pedig nem komoly a kapcsolat, nincsenek erzelmek dobd ki es kesz.

Alázás nélkül konkrétan meg kell mondani.
Kicsim szerintem elkaphattál valamit, mert nem jó az illatod. Légyszi nézesd meg!
Ennyi.
Én se sértődtem meg, amikor az aktuális barátnőm szólt, hogy fogmosás után is büdös a szám, menjek el fogdokihoz, mert szerinte van egy még nem fájós lyukas fogam.
Elmentem, megnézettem, volt, megcsinálták, megköszöntem neki és kész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!