Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal szeretnénk ha kikötné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal szeretnénk ha kikötnénk egymást és úgy kényeztetnénk a másikat, csak nem tudjuk, hogy mivel, mert a közelbe nincs szexshop?

Figyelt kérdés

Élt már át valaki ilyet, ha igen, mivel sikerült egymást kikötni és milyen érzés volt,nem egy madzagra gondolok hanem valami kellemesebbre segítsetek?

18/L

2009. júl. 11. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó a köntös kötője is.
2009. júl. 11. 21:34
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mazochisták vagytok ?Más módon is tudjátok kényeztetni egymást,nem kell durvulni.
2009. júl. 11. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

(Ez nem durva)

Kendő, harisnya, függőnyzsinór, öv

2009. júl. 11. 21:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk azok,mert nem akarunk egymásnak fájdalmat,és nem is megalázás,mert közösen döntöttünk,a párom ugyanolyan figyelmes lesz mint máskor!:)köszi a válaszokat
2009. júl. 11. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben semmi durva nincs, csak egyszerűen felakarják dobni a szexuális életüket.

Amúgy mikor nekünk még nem volt bilincsünk, mi mindig sállal vagy fáslival kötöztük ki egymást. :D

2009. júl. 11. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát mi köntös kötőjével csináltuk és cipőfűzővel. Én egy idő után mondjuk fogtam magam és kitéptem, de nehéz volt:):):) Szerintem prbáljátok ki, tök jó érzés..:)
2009. júl. 11. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:

jaja... köntös megkötője nálunk is bevált... aztán vettem 2 bilincset shop-ból... de sztem bármi megteszi, ami nem szorít, mint állat...

néha egy laza selyemkendőis megteszi.. csak, h ne mindig a hideg fém érzés legyen /a bilincshez adott szőrös cucc, az rettentő dolog...pfujj/

2009. júl. 12. 01:29
 8/9 anonim ***** válasza:

mi vettünk selyemszalagot, kb 5 métert( piros ), és azzal szoktuk csinálni. van bilincs is, de ez jobb, mert ez puha, meg bárhol lehet kapni (írószer, hobbikellékes).

amugy én nagyon szeretem így, elég izgalmas, de kb a felénél mindig kihúzom a kezeim, mert nem bírom már, hogy ne érjek hozzá.

sok sikert!

19L

2009. júl. 12. 10:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Kockáknak UTP kábel.
2009. júl. 13. 18:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!