Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Idősebb" pasik! Nektek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Idősebb" pasik! Nektek is feláll, ha a párotok/feleségetek hozzátok bújik, megcsókol? Vagy ez csak a fiataloknál gyakori?

Figyelt kérdés
30-40 körüli férfiak válaszát várom.
2009. júl. 11. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Igen fel ha hozzám bújik.
2009. júl. 11. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
30 és 40 között még egyáltalán nem "idősebb" egy pasi. Sőt, még igenis fiatal. Nekem már akkor feláll, ha reggel meglátom a fürdőszobában, vagy amikor tévénézés közben a combijait simizgetem. Általában nem is nagyon szokott olyankor a film folytatása érdekelni. Mert akkor a mi privát filmünk megy. :-)))
2009. júl. 11. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Az én párom 54 és ha csak hozzábújok, már attól is feláll.
2009. júl. 11. 21:47
 4/5 anonim válasza:
90%
Az én párom 42, és elég neki ha gyengéden megcsókolom és hozzábújok,simi,és már akciókész is..
2009. júl. 11. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában igen, pedig már 8 éve házasok vagyunk. Mondjuk nem minden esetben van belőle szeretkezés, ez a helyzettől is függ. Ha pl.: valami romantikus filmet nézünk (mert Ő akarta :-) ) és akkor bújik hozzám, akkor csak megpuszilom, átölelem őt és türtőztetem magam, ha meg azt szeretné, hogy a simogatáson és puszikon/csókokon kívül már is történjen, azt úgyis le lehet olvasni a szemeiről, nem kell hozzá megszólalnia. :-)
2009. júl. 12. 11:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!