Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljunk ha eltérőek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk ha eltérőek szexszel kapcsolatos igényeink? És ezért mindig megharagszom rá! Mennyiséget illetően

Figyelt kérdés
Én mindig szeretném ha találkozunk, vagy szinte mindennap. Ő (férfi) neki elég mondjuk heti 2-3 alkalom. Nincs semmi baja,nagyon jó vele csak mostánabán inkább szeretne elmenni velem programokra( kiállítás,koncert stb..) többet szeretne velem lenni beszélgetni. Lassan egy éve vagyunk együtt de azt hiszem most lett igazán komoly a részéről. Engem ez nagyon zavar mert pl: a kiállítás helyett inkább szeretkeznék vele. vagy én vagyok hülye? Ez később csak rosszabb lesz?
2009. júl. 11. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy hülye csak kicsit sexre éhes csaj. Kompromisszumot kell kötni. Menj el vele egy kiállításra vagy más programra és akkor meglátod te is megfogod kapni amit szeretnél.
2009. júl. 11. 20:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam ezzel(elmenni vele kiállításra stb) de úgyse kaptam meg...
2009. júl. 11. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy látom, ez mostanában kezd általános probléma lenni. A lenti csak egy hasonló kérdés a sok közül, amiket olvastam, és sajnos én is érintett vagyok benne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2009. júl. 11. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy a pasi nemakarj azt érezni, hogy csak a szex van a kapcsolatban, és ezért szervez más programokat
2009. júl. 12. 00:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!