Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek az ágyban?
Szeretném "megtanulni" hogy hogyan kezdeményezzek az ágyban, mert eddig szinte mindig a párom kezdeményezett!!
És úgy érzem már nekem is elkéne kezdeni ezt az egészet!
Légyszi segítsetek, SÜRGŐS lenne mert ma akarom így meglepni,zuhanyozás után!!:P:D

Feltételezem lány vagy...ugyanis nem írtad
Vegyél fel valami szexi fehérneműt, a barátod feküdjön le az ágyra, te pedig kezdj el neki táncolni...hidd el rögtön begerjed rá

Ez nálunk pofon egyszerűen zajlik. Fekszünk az ágyban, és egyszerűen az oldalamrafordulok és elkezdek vele csókolózni. Kész is. Ennyi. Azonnal tudja hogy mi fog jönni.
Vagy olyan is volt már hogy éjszaka alvásból felriadtam és azzal keltettem fel hogy már lehúztam a gatyáját és kézzel elkezdtem izgatni... ezek pofon egyszerű dolgok, nem kell hozzá semmi :)

19:38-as vagyok
ő azt kérdezte, hogyan kezdeményezhet, én irtam erre egy példát
Szeretné "meglepni" a párját, hát ha nem mer semmit se csinálni úgy ez nehéz lesz, abban pedig nincs semmi ha az ember előtt akit szeretünk táncolunk egyet :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!