Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miután lenyeltük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miután lenyeltük nekik, nem adnak csókot?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, barátom 19! 9 hónapja avgyunk együtt ! Az elején nem akartam de rávett h nyeljem le neki, azóta majdnem mindig megcsinálom neki, hiszen szeretem...azonban tudom h ő sosem ad csókot egyből hanem kis idő mulva... tegnap este megint megtörtént és rá 2 roa hossza mulva akartzunk szexelni és mondtam neki, hogy adjon csókot és mondta h nem! Kérdeztem h miért hiszen máskor kis idő elteltével mindig ad, erre aztmondta h "igen de máskor ittam meg ettem és utána már nem érdekli, de most nem ettem meg szinte alig ittam és igy nem" ! olyna furcsán éreztem magam.... igaza volt??? vagy hogy vagytok ezzel?
2009. júl. 11. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Háát, ez nem túl kedves tőle, h. azt elvárja h. lenyeld, aztán ennyit sem ad... szerintem nincs igaza, beszéljétek meg a dolgot, mielőtt ő sértődne meg.
2009. júl. 11. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Ez pasi függö, van aki undorodik ezektöl még a sajátjától is.Ha ennyire zavar akkor egyél vagy igyál utána valamit és akkor ad majd csokot ha leöblitetted.
2009. júl. 11. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Az tény hogy nincs igaza hisz utána egy csokot mindenképp megérdemelsz csak ha nem birja a sajátját mert rosszul van vagy ilyesmi akkor igyál gyors egy málnát::P
2009. júl. 11. 17:50
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
De ez milyen már? Ő elvárta ezt tőled, de ő még egy csókot sem képes után adni? Én mindig lenyelem, és smárolunk is nem csak kicsi csók. Sztem neked van igazad. Gondolom fordított esetben Te is megcsókolnád, ha Ő elégítene ki a szájával.
2009. júl. 11. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Pff...nagyon jó fej mondhatom...

Az enyém rögtön utána olyan szenvedélyes, nyelves csókot ad, hogy alig kapok levegőt ill. én meg lenyalom az ujjáról a puncinedvet...

De kinek, mi...

20/L

2009. júl. 11. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
hát valószinű undorodik tőle, míg te ugyis szereted akkor meg jól van így. nincs ezzel semmi gond.
2009. júl. 11. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:

mi is úgy vagyunk,mint az utolsó válaszadó :]

az én párom simán megcsókol :] pedig nem szereti a sajátját :P

2009. júl. 11. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:

az én barátom szájon vagy arcon puszil de nem ad nyelves csókot:)

szerintem ez normális!

egyébként szerintem nincs igaza a barátodnak,kevés idő elteltével is "felszívódnak" a szájból a spermák, így az ízét sem,állagát sem érezhette volna.

Viszont normálisnak tartom hogy esélyt sem akar annak adni hogy a saját spermáját izlelgesse:)

2009. júl. 11. 19:08
 9/14 anonim ***** válasza:

Az exem is ugyan ilyen volt. Utánna sosem csókolt.

A jelenlegimet ez egyáltalán nem érdekli.:) Lenyelem és ugyan úgy csókol mint azelőtt:)

2009. júl. 11. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez így elég szemét dolog a pasidtól. Persze amíg nem akartad lenyelni, addig baj volt neki, de ő azért köszöni szépen nem kér belőle...

Én elküldeném a fenébe ilyenkor, mikor finnyáskodik.

2009. júl. 11. 22:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!