Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem szeretik a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a férfiak, ha szex közben zokni van a kedvesükön?

Figyelt kérdés

a kérdés érthető és világos, értelmes válaszokat kérek

am. 17/F

2009. júl. 11. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
mert úgy nem tuják nyalogatni és nem szeretik látni rajta, más nem lehet! :D bocs a nem értelmes válaszomért!
2009. júl. 11. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Mert kiábrándító tud lenni..
2009. júl. 11. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom azért, mert idétlenül néz ki egy teljesen meztelen nőn/férfin, ha zokni van rajta.

Egyszerűen nem esztétikus.

2009. júl. 11. 14:14
 4/9 anonim válasza:
40%
szerintem idiótán néz ki. ha a bugyiját levette akkor a zokni is menni fog :D
2009. júl. 11. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:

ok, köszönöm a válaszokat

sztem ugyanolyan szép, tökmindegy mivan rajta :D

2009. júl. 11. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Hát, én ezt cáfolnám. Az én páromat aztán egyáltalán nem érdekli, hogy van -e rajtam zokni, vagy mi van a lábamon. Ha együtt lehetünk, annak örül, hogy a karjaiban tarthat engem. És én nem szeretek zokni nélkül lenni, mert kényelmetlen, és zavar. Neki pedig tetszem zoknistul is. :)

De egyébként valószínű, hogy csak esztétikai okai vannak... :)

23/L

2009. júl. 11. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
ez az utolsó aranyos volt nagyon:D
2009. júl. 11. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

Én nem is szeretnék zokniban szexelni, mert én szeretem a lábfejemmel olykor végigsimítani a lábfejét, a lábszárát és zokniban nem az igazi, mert nem érzem rendesen (mint ahogy kesztyűben sem szeretkeznék, mert akkor hogy simogatom meg?) és még neki is rossz ha zoknival érek hozzá.

Mellesleg hogy néz már ki?

De combfixes szexben volt már részem:)

2009. júl. 11. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
hát igen..elég kiábránditó szerintem is.. mert gondolom sex közben nincs a kedveseden melltartó meg bugyi se..:D akkor teljesen meztelenül egy zokniba,hogy nézne ki?:Dez olyan mint amikor egy férfi boxerban és zokniban toporog a szobában..az se éppen izgató látvány szerintem:D:D
2009. júl. 11. 16:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!