Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Ti mire vagy mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mire vagy mikor mondjátok azt, hogy egy nő jó az ágyban?

Figyelt kérdés
tehát nem csak fekszik mint egy "fadarab" akkor az már jó az ágyban?
2009. júl. 11. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát jobb.

mozogjon, legyen kezdeményezőképes, adjon hangot annak h élvezi. így elsőre. az szerintem mindenképp jó ha kezdeményezel, tehát nem csak fekszel.

2009. júl. 11. 12:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret kísérletezni, kipróbálni dolgokat. Ha kezdeményez, ha tisztában van azzal, hogy a merevedés még nem a felizgultság feltétlen jele, azaz a férfiaknak is van izgalmi görbéje. (Persze sok függ előző partnerektől. Ha mondjuk gyorstüzelő partnerekhez szokott, akkor esetleg csak rossz beidegződése van és azért nem izgatja a férfit túlságosan, mert a tapasztalata szerint a férfiak már egy intenzívebb előjáték alatt elmennek)

Ha úgy akar örömet szerezni, hogy kérdez, hogy hogyan jó és nem pedig úgy gondolja, hogy tudja ő.

Ha kimutatja, hogy kíván. Ha foglalkoztatja, hogy hogyan tehetné jobbá és jobbá a szexuális életünket.

2009. júl. 11. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok.. de szerintem a pasik azt szeretik ha egy csaj tűzes & vad.. és ahogy a legeslő válaszoló írta,hogy kezdeményező..ha valaki csak fekszik mint egy fadarab,az olyan sex lehet mint egy 25 éves házasság után:Dami kezd ellaposodni..fiataolon minden xtrém jöhet szerintem..vagyis a pasimmal imádunk minden ilyesmit..:)

15/l

2009. júl. 11. 19:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!