Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már lábfetish élményben részetek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 10:40
1/9 anonim 

válasza:

nekem nem, de nagyon kipróbálnám, igaz eleinte biztos csikizne xD de aztán kitudja Oo
2/9 anonim 

válasza:

én fiu vagyok és a barátnőmnek már volt:) általam xD
nem tudom mennyire izgatja őt de csinálja szivesen nekem szoval kitudja :P én mindenesetre nagyon élvezem :)
3/9 anonim 

válasza:

Mi is szoktuk a barátnőmmel és mindketten élvezzük.Előjátéknak tökéletes. (F)
4/9 anonim 

válasza:

nekem nem,de szívesen kipróbálnám,mert szerintem izgatna :))
5/9 anonim 

válasza:

Nekem volt...hát az valami nagyon klassz érzés!Imádom:D
Imádnám...de mostanság nincs aki csinálja.
6/9 anonim 

válasza:

KÖNYÖRGÖM HAGYJÁTOK MÁR ABBA EZEKET A LÁBFÉTIS KÉRDÉSEKET.
SZÁMOMRA EGYRE UNDORÍTÓBB, AHOGY OLVASOM ITT A HÜLYE KÉRDÉSEKET ERRŐL.
7/9 anonim 

válasza:

igen, ez már vagy a 10. lábfétises kérdés. olvassatok vissza, szerintem minden választ megkaptok korábbi kérdésekben, ami érdekel.
8/9 anonim 

válasza:

Én lábfetishiszta vagyok, de sajna nincs partner akivel tudnám ezt gyakorolni. Ha van esetleg valaki akinek lenne kedve hogy kényeztessem, csókolgassam a lábát az írjon! (20/F)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!