Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hiszem Biszexuális vagyok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem Biszexuális vagyok! Honnan tudhatnám, hogy tényleg az vagyok-e?

Figyelt kérdés
16 éves koromig, minden rendben volt velem, akkor egy csajjal való szakitas utan kezdtem ugy erezni, hogy vonzodom a saját nememhez is. Kiprobáltam pasival de nemvolt olyan jo, pl miko a számban elment hányingerem volt analisan egyáltalan nem akartam kiprobalni és most sem akarom. Viszont ha egy oan srác van melletem kinek jó az illata vonzodom hozza.. De a testi kapcsolat nem megy rendesen pasival.. Lecci segitsetek
2009. júl. 11. 09:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
igen biszex vagy. Minek után vonzódsz hozzájuk. de ez nem gond.
2009. júl. 11. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és vanak nők, akiket én is vonzónak tartok. De nem izgulok fel rájuk, és végképp nem tudnék velük szexuális kapcsolatot létesíteni.

Vizsgáld meg magadat, hogy mi az, ami igazán vonz, ami igazén beindít, amire igazán fel tudsz izgulni! Az, hogy jó az illata, szerintem nem elég. Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy kíváncsi vagy inkább, mint biszex.

2009. júl. 11. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
hát ha már kipróbáltad pasival... ez elég gáz szerintem:-S. Szerintem szerezz 1 csajt / fizzess ki egynek... és ha azzal jobb, akkor nem vagy az.. én így gondolom
2009. júl. 11. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Biszex vagy. Mert a biszexek sem 50-50 százalékosan szeretik mindkét nemet. Valamelyiket előnyben részesítik. Te a lányokat, de tetszik néhány fiú is. Van ilyen.

Az utolsónak:

Szerinted ciki kipróbálni egy veled azonos nevűvel, de k*rvázni nem az? Baromállat.

2009. júl. 11. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

hát öcsém, ha már vkit lepippantottál, akkor az már a vég... vegyél 1 szivárványszínű esernyőt, aztán irány Amszterdam... a nőket hanyagold... csalódnának benned...

[link]

2009. júl. 13. 00:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem te egy meleg kocsog vagy.! Foleg ha ien oldalt tudtal belinkelni nekem. A masik dolog, hogy azert mert kiprobaltam szerinted nem alnak velem szoba a csajok? Egy ezt nem tudja senki 2 Komoly baratnom van. Barom
2009. júl. 13. 00:21
 7/12 anonim ***** válasza:
16%
hááát... igen biszex vagy... már nem azért... de hogy egy csákót leszopj :| o.O... jól van... van pasi aki szimpi mert jó fej meg faszom... jó a parfümje... ennyi... de ez nem biszexkualitás hanem irigység amiről beszélek... már nem azért... de engem is majdnem lesmárolt egy haver :)) mert ropit ettem ő meg ki akarta kapni a számból... engem akkor elkapott a hányinger... szerinted akkor te mi vagy?
2009. júl. 13. 00:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen ez oke de ugyanakkor azt is hallotam, hogy egy bixex mindkét nemmel mindet bevállal.. Én meg nemtok mindet bevállalni mert hanytat. Talan tenleg az lehet h bixex vok csak a csajokat reszesitem elonyben..
2009. júl. 13. 05:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bi vagy. Ha csak kíváncsi lennél, nem mentek volna el a szádba.......
2009. júl. 13. 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Néhány lánynak is hányingere van ha a szájába élveznek. Velem is előfordult már.
2009. júl. 13. 15:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!