Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szokatlan az a pasimnak, ha simogatom, meg csókolgatom a testét előjáték közben?
Figyelt kérdés
Legszívesebben máskor is végigsimogatnám és végigcsókolnám a testét, mert szexisnek találom és nagyon szeretem őt, de nagyon ritkán hagyja, hogy ezt csináljam. Inkább ő akarja nekem. Azt mondta, hogy utoljára az anyukája simogatta meg őt gyerekkorában szeretetből és neki ez nagyon szokatlan. Pedig nagyon élvezi. Minden férfi ennyire tiltakozik az ilyenfajta kényeztetés ellen?2009. júl. 11. 08:06
1/4 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz a hárítással, kényeztesd csak és mond meg neki, hogy ez Neked külön örömet okoz. Ne hasonlitsa össze az anyai simogatást szeretetből és a szerelme simogatását örömszerzés miatt. Az eddigi partnereitől biztos nem kapta meg és azért húzódozik tőle, vagy valami rossz beidegződés miatt, hogy ez talán nem túl férfias. Szerencsére élvezi, ezért csak csináld továbbra is. A férfiak 90 százaléka szereti szerintem.
2/4 anonim 

válasza:

Beszéljétek meg, hogy miért van ez, nehogy probléma legyen belőle, ha többször is próbálkozol és megint elhárít!
Az én párom nem tiltakozik, sőt, imádja mikor lágyan, csikisen simogatom, cuppolom. :))
3/4 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Vagyis inkább ő hány éves? Kicsit meglepődtem mikor olvastam amit írtál. Sztem nem kéne hogy összehasonlítson téged meg az anyját így simogatás terén. Én úgy gondolom hogy a férfiak nagy többsége szereti és egyáltalán nem furcsálja hanem ez a normális.
4/4 A kérdező kommentje:
24 éves a pasim. Egyáltalán nem hasonlít össze az anyjával, csak viccesen mondta, hogy őt még más nem simogatta csak az édesanyja gyerekkorában. Szerintem is az lehet, hogy nem találja túl férfiasnak ha én simogatom őt. Egyrészt mert túlságosan csiklandós neki, másrészt pedig mert túlságosan jó érzés.
2009. júl. 11. 19:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!