Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy a férjem nem nagyon akar "normális"
módon szeretkezni?
Figyelt kérdés
A férjem és én elég keveset vagyunk együtt. Sosem voltak nagyon gyakoriak az együttléteink, mert a férjemnek nem volt rá igénye. Ő ilyen volt kezdetekben is, én ezt el is fogadtam, de az utóbbi időben már tényleg csak annyi a szex, hogy orálisan kielégítem, ő kézzel kielégít. Nagyon szeretjük egymást, nem vagyunk idősek sem, tudom, hogy nincs neki más. Úgyhogy légyszi ne is írjátok, hogy más van neki, mert ez nem így van. Nem részletezném, hogy miért és honnan tudom. Nem volt soha nagy szexuális igénye meg nekem sem, de ez azért már furcsa. Általában akkor kezd csak felállni neki, mikor elkezdem izgatni kézzel vagy szájjal. Ez normális? Néha vannak merevedési problémák és akkor nem bírja befejezni az aktust. Nem tudom, hogy kíván-e. Szokta mondani, hogy szép vagyok és hogy szeret, de mi van, ha csak udvarias akar lenni? Arra is gondoltam, hogy az alkatom miatt lehet ilyen? Ő mindig a husibb nőket szerette nagy mellekkel, én ilyen vagyok. Lehet, hogy megváltozott és titkon egy vékonyabbra vágyna szexuálisan? Nem szokott maszturbálni egyébként még a szex mellett. Ő kielégítőnek ítéli az orális szexet és tényleg úgy tűnik, hogy neki az elég. Mit gondoltok erről? Egyébként 2,5 éve vagyunk házasok, ő 29 éves, van 1 kisbabánk is.
2009. júl. 11. 02:45
1/6 anonim válasza:
valami miatt nem vágyik már az intimitásra (vagy csak veled nem? ne vedd sértésnek! ez csak találgatás), hiszen "rendes" szexnél össze kéne, hogy simuljon a testetek, simogatás, csókok.
valami lelki geb@sz áll a háttérben.
különben is, itt tuti, hogy egy érzelmesebb beállítottságú férfiról van szó, ők ilyenek, hogy az átlagostól kisebb étvágyúak.
és nyilván azért nem is megy félre, mert ő inkább női lelkületű, ezért sokkal fontosabb neki a harmónia, hogy veled egy biztonságos, nyugodt kapcsolatban élhet.
2009. júl. 11. 03:04
2/6 anonim válasza:
Laikusként nehéz tanácsot adni. Mindenképpen kérjétek szakember segítségét, nehogy rámenjen a házasságotok. Ilyenkor mindig van valami a háttérben, amit szakember tud feltárni. Sokszor pszichés oka van, de az is lehet, hogy a hagyományos együttlét nem hozza izgalomba és valami plussz dolog kell. Ez lehet olyan is, amit nem mer Neked elmondani, mert nem szeretne megbántani vele.
2009. júl. 11. 07:05
3/6 A kérdező kommentje:
Én is arra gyanakszom, hogy nem meri elmondani, mert ő tényleg nagyon finomkodó és érzelmes. Nem vagyunk könnyű helyzetben, sokszor vagyunk hónapokat távol egymástól a munkája miatt. Talán ezek a megszakítások is közrejátszanak benne. Nem tudom. Nem akar szakemberhez menni, megsértődik, ha ezt felhozom.
2009. júl. 11. 07:07
4/6 anonim válasza:
Márpedig muszáj beszélnetek róla, hiszen ez nyilvánvaló egyikőtöknek sem jó. Az hogy távol voltatok egymástól, normális esetben a kihagyás miatt nagyobb vággyal kellett volna járjon. Nyugodtan kérdezz rá, hogy van e valami,amit még eddig nem mert Neked elmondani. Biztosítsd arról, hogy nagyon szereted Őt és éppen ezért aggódsz a jövő miatt. Anno volt olyan barátom, hogy csak példát említsek Neked, akivel szintén nem működött a szex rendesen. Egy darabig vártam, aztán leültem Vele, hogy játszon nyilt lapokkal, mert ez így senkinek nem jó. Kiderült, hogy csak úgy élvezi a szexet, ha női fehérnemüt vehet fel szeretkezés közben. Tévedés ne essék, nem volt biszex, mindig is a nőket kedvelte, de egész egyszerűen volt egy ilyen hajlama. Én ezt nem tudtam felvállalni és őszintén meg is mondtam neki azzal, hogy ne raboljuk tovább egymás idejét. Nálatok nem egyszerű a helyzet, mivel házasok vagytok, de éppen ezért tartozik Neked azzal, hogy őszinte hozzád. Partner kell legyen, hogy normális szexuális életet tudjatok élni.
2009. júl. 11. 08:10
5/6 anonim válasza:
A második válaszoló voltam...
2009. júl. 11. 08:10
6/6 anonim válasza:
Csupa jó tanácsot kaptál. :-) Én nem is szaporítanám a szót, mert egyetértek velük.
Annyit mondanék még, hogy talán fizikális okok is belejátszhatnak, pl alacsony tesztoszteronszint. Házilag ezt tökmaggal, tökmagolajjal lehet "orvosolni", ezekben nagyon sok a cink, ami nem csak a tesztoszteron-termelődést segíti, hanem a prosztata-megbetegedések megelőzésében is fontos szerepet játszik. Lehet cinktablettával is próbélkozni, szigorúan csak a napi megengedett adagot.
Férjed nagyon helytelenül teszi, hogy a szőnyeg alá söpri a problémát, és igyekszik tudomást sem venni róla. Próbáld megértetni vele, hogy ez neked nem jó, és többről van szó, mint az ő férfiúi önérzete. Ha szeret, akkor nem veszi félvállról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!