Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyenféle gátlásaim? Lent.

nekem annyi a tanácsom,hogy hunyd be a szemed mindvégig ... és engedd el magad :) hagyd,hogy tegye a dolgát ;) ..
először nehéz lesz elengedned magad,de aztán megfognak szűnni a gátlásaid hidd el :)

Nem kaptál túl vallásos neveltetést? Nem gondolod bűnnek valahol a szexet? Bugyidat leveszed minden gond nélkül, csak a melleidet szégyelled?
De hát te magad írod, hogy a barátod szereti őket, és szépek is. Akkor ne foszd meg sem a barátod, sem magad az örömtől. Tudom, hogy nehéz, én nehezen vetkőztem le a gátlásosságomat, de azt tartottam szem előtt, hogy a barátom szeret, elfogad, és semmi takargatni valóm nincs előtte.

második válaszoló vagyok
igen engedd el magad és ne törődj semmivel. csak a párodra és az érzésre koncentrálj,semmi mással és a gátlásaid elfognak tűnni .. tapasztalat:)

a következő alkalomkor ne vegyél fel melltartót, és ne parázz azon, hogy nincs rajtad. Ha elfelejted, és leveszi a pólód, akkor már nem kell paráznod, a melltartó miatt. :)
22/l.

A vallásost kérdező válaszoló vagyok. Nem tudom hányadik, mert valaki itt éli ki minden hülye hajlamát, na mindegy.
Aranyos, hogy talán azért, mert változik. És? Az nem gáz. Addig jó, míg van benne élet. :) A barátodat, hidd el nem zavarja, hogy hidegre összehúzózkodik egy kicsit és ráncos lesz, vagy ha felizgulsz, akkor meg sötétebb, inkább izgatja őt. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy engedd el magad, ne agyalj közben, csak arra figyelj, amit érzel. De ha a te lelkednek jól esik, akkor kérdezz rá a barátodnál, hogy őt zavarja-e, ha hőmérsékletre, ingerekre változik a melled. Hidd el, hogy nem fogja azt válaszolni, hogy ez gond számára.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!