Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyenféle gátlása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyenféle gátlásaim? Lent.

Figyelt kérdés
Párommal 7 hónapja vagyunk együtt...élvezzük az előjátékot..de amikor már csak a melltartóm marad rajtam és le akarja venni bepánikolok és rám jön a szégyenlősség..pedig imádja a melleimet...és mások szerint is jók :$ mit tegyek??
2009. júl. 10. 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem annyi a tanácsom,hogy hunyd be a szemed mindvégig ... és engedd el magad :) hagyd,hogy tegye a dolgát ;) ..

először nehéz lesz elengedned magad,de aztán megfognak szűnni a gátlásaid hidd el :)

2009. júl. 11. 00:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, szóval hagyjam és nem fogok végig ezen "görcsölni"?
2009. júl. 11. 00:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kaptál túl vallásos neveltetést? Nem gondolod bűnnek valahol a szexet? Bugyidat leveszed minden gond nélkül, csak a melleidet szégyelled?

De hát te magad írod, hogy a barátod szereti őket, és szépek is. Akkor ne foszd meg sem a barátod, sem magad az örömtől. Tudom, hogy nehéz, én nehezen vetkőztem le a gátlásosságomat, de azt tartottam szem előtt, hogy a barátom szeret, elfogad, és semmi takargatni valóm nincs előtte.

2009. júl. 11. 00:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nagyon vallásos, és igen minden más gond nélkül lekerül... :S talán az zavar h hőmérsékletre ingerekre változik :S vagy fogalmam sincs... de most már ideje lenne engedni ... én is tudom:(
2009. júl. 11. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:

második válaszoló vagyok

igen engedd el magad és ne törődj semmivel. csak a párodra és az érzésre koncentrálj,semmi mással és a gátlásaid elfognak tűnni .. tapasztalat:)

2009. júl. 11. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:

a következő alkalomkor ne vegyél fel melltartót, és ne parázz azon, hogy nincs rajtad. Ha elfelejted, és leveszi a pólód, akkor már nem kell paráznod, a melltartó miatt. :)

22/l.

2009. júl. 11. 00:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. júl. 11. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:

A vallásost kérdező válaszoló vagyok. Nem tudom hányadik, mert valaki itt éli ki minden hülye hajlamát, na mindegy.

Aranyos, hogy talán azért, mert változik. És? Az nem gáz. Addig jó, míg van benne élet. :) A barátodat, hidd el nem zavarja, hogy hidegre összehúzózkodik egy kicsit és ráncos lesz, vagy ha felizgulsz, akkor meg sötétebb, inkább izgatja őt. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy engedd el magad, ne agyalj közben, csak arra figyelj, amit érzel. De ha a te lelkednek jól esik, akkor kérdezz rá a barátodnál, hogy őt zavarja-e, ha hőmérsékletre, ingerekre változik a melled. Hidd el, hogy nem fogja azt válaszolni, hogy ez gond számára.

2009. júl. 11. 00:15
 9/10 A kérdező kommentje:
2/l... juj én el se tudnám képzelni egy napomat melltartó nélkül.. engem rettentően zavar... úgy érzem mintha mindenki azt bámulná stb... nagy baj van velem:(
2009. júl. 11. 00:16
 10/10 A kérdező kommentje:
A vallásost kérdező.. :) köszi... igazából engem zavar h nem engedem a barátom nem panaszolta még...
2009. júl. 11. 00:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!