Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szeretitek ha egy nő átveszi az irányítást?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 22:45
1/7 anonim 

válasza:

attól függ milyen téren?????
-az ágyba, egy nehéz nap után "lovagolna" rajtam, szónélkül türném.
-de a kocsimat nem vezethetné az biztos.
3/7 A kérdező kommentje:
Persze h szexuális téren..különben nem ide írom.. :D
2009. júl. 10. 22:58
4/7 anonim 

válasza:

hát, én kifejezetten igénylem, h néha rámvesse magát... :D
1x tök váratlanul a westend női mosdójában tértem magamhoz, miután berántott... nem volt mese... életem egyik legjobb élménye volt...
szóval személy szerint én imádom...
5/7 anonim 

válasza:

22:49vagyok az még jobb, persze.
A kocsiba is neki eshetsz nyugodtan a pasidnak vezetés közbe.
Hidd el nincsen jobb egy férfinak annál mint hogy a két kedvenc elfoglaltságát csinálja egyszerre.
Vezet és közbe "polírozzák a bohócot"............ isteni.
Csak vigyázz hogy nehogy össze kend a kocsit belülről mert azért harapunk.
6/7 anonim 

válasza:

Szeretem, de nem mindig. Viszont leggyakrabban ő irányítja a dolgokat a szexben, az nem annyira szimpi.
7/7 anonim válasza:
néha kell az is hogy irányítson, de a legtöbb nő ÉN szerintem azt kedveli ha egy férfi erős irányító...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!