Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a gátlásaim?
Hétvégén fogok először lefeküdni a pasival, akivel randizgatok, de kicsit aggódom, hogy nem fogok neki tetszeni meztelenül. Egyrészt, mert duci vagyok, másrészt, mert a felesége sokkal szebb nálam.
Szerintetek tényleg kíván? Miért csalná meg a feleségét egy csúnyább lánnyal?

Miért fekszel le olyan pasival aki tudod hogy csak kihasznál és hogy nem is kellesz neki...
Egy két alkalomra meg tök mindegy duci avgy e vagy nem igy is ugy is megdug...
Te csak szeretö vagy és ugy látszik neki édes mindegy....
Szóval mindent bele..

Még ha lepontoztok is ezt meg kell irnom...
Azon aggodsz, hogy nem fogsz neki tetszeni meztelenül, én a helyedben azon aggódnák, hogy csupán szorakozásbol, meg egy kis szexért mért teszek tönkre egy házasságot...
Olyan pasikkal kellene randizgatnod, akik még másnak nem kötelezték el magukat...
Ugy oszintén mit vársz ettöl a pasitol? Mivel van felesége csak szex jöhet szoba...akkor meg nem mind1, hogy milyennek gondol téged?
Ja és gondolhat téged csunyabb csajnak is a feleségénel...nem válni akar és elvenni helyette téged....csak SZEXELNI
De szerintem azért szexben sokat számít a külső
Bár igaz, hogy mivel a feleségével nem feküdt le már jó ideje, és tényleg kíván engem, talán nem lesz baj.
Nem teszek tönkre egyébiránt házasságot, mert:
1: már tönkre van
2: sosem derül ki
3: én sem akarok tőle semmi komolyabbat, csak barátok vagyunk

Ha a pasi figyelmetlen, akkor kiderül.
De egyébiránt akkor sem lenne semmi, mert a feleségét hidegen hagyja a dolog.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!