Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tudok elmenni maszti közbe? (lány vok)
Figyelt kérdés
nem tudok elmenni közbe van amikor olyan érzésem van h na most de mégse:(
csiklómat szoktam simizni de semmi
vmi tipp h h érhetném el?
2009. júl. 10. 20:46
1/5 anonim 

válasza:

dugd be hátráb az újad( slyukba) akkor és még simizd csikit jó lesz
2/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
ti hogy szoktátok amikor elmentek?
2009. júl. 10. 20:58
3/5 anonim 

válasza:

Ezt az érzést is tanulni kell. Ezért vannak iszonyat nagy gondban, akik még nagyon magukhoz se nyúlnak, nem ismerik a saját testüket se.
4/5 anonim 

válasza:

én nagyon sokáig nem is éreztem semmit közben, majd kipróbáltam zuhanyrózsával,és nagyon jó volt:) végre éreztem hogy milyen is az.. de már "leszoktam" róla, és magamtól is el tudok menni már. Szerintem próbáld ki azzal,de ne állandóan és ne sokáig,mert hozzászoksz,hogy intenzív érzésre élvezel el:S elvileg..:) sok sikert! 17/L
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó.Egyezem veled halál jó érzés ajánlom mindenkinek.Próbáljátok ki.Megéri.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!