Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felkészülni az első anális szexre?
Úgy, hogy akivel együtt vagy az ott ellazít és egyértelműen te is akarod. Fájdalmas ha nem akarod.
2009. júl. 10. 20:12
Mindenképpen fájdalmas az elején,erre készülj fel az első pár perc fáj, akárhogy izgat.Úgy lehet felkészülni, hogy vesztek egy nagyon jó sikosítót,meg felizgat mint az állat,mert különben kaksis lesz a koltja.
2009. júl. 10. 20:21
napokig nyujtogatni kénne a lyukat.
2009. júl. 10. 20:42
Nekem a legjobban azt vált be,hogy elől dolgozik a szerszám,addig az ujjával tágítja a popsimat.10 perc után az ember már egyenesen követeli!
Az elsőnél mi elég rossz pózzal próbálkoztunk,kutya hátulról és kellett pár nekifutás,mire összejött.
A legjobb szerintem a misszionárius,csak egy lukkal hátrébb teszitek.
2009. júl. 10. 20:48
Azt nem tudom,hogy lehet rá felkészülni,mert nem vagyok ennek a híve,de vigyázz ,mert az egyik bnöm miután a pasija análisan kielégítette össze fost.a magát nem ért al a wcig.
2009. júl. 10. 20:57
az függ attól milyen nemü vagy
én azt gondolom te lány vagy.nos ebben az esetben leginkább lelkileg kell felkészűlnöd de nagyon! akarnod kell ha kis nem akarás is van benned nehéz lesz,bár akkor is ha akarod.az eleje fáj pár percig nagyon,fontos hogy ne ess kétségbe és ne mond azt hogy húzza ki mert ha kihúzta többé nem engeded oda be.akkor pihenjen ne mozogjon sokáig. természetesen te közben lélegezz mélyeket és próbálj meg nem félni . természetesen a behatolás nagyon nagyon lassan és fokozatosan legyen.remélem élvezni fogod sok nő élvezi de én nem vagyok köztük.de neked sok sikert kivánok és próbáld ki!!
2009. júl. 10. 21:04
és amugy a kakis dolgot azt h előzzük meg? (most itt krédezek..): D mert itt vana téma.:D elég ha nem eszek előtte sokáig és elmek párszor wcre?:S v initimzuhi v mi?
2009. júl. 11. 00:24
Menj beöntésre az majd kitsztít utána meg indulhat a menet:D nem sértésböl írtam. szerintem menj el wcre többször és ne egyél sokat, vagy én nem tudom,mert annyira nem vagyok ezeknek a híve. Lányok az a lyuk szarás.ra van nem dugás.ra nem hiába,hogy bnöm is össze vissza fos.ta magát. Bár ti dolgotok,viszont arra kíváncsi lennék,hogy a pasitok élveznée ha akár finoman is,de segg.be bassz.ák végülis egy célt szolgál vagy nem de? Jó tudom most jön a lepontotzás meg az hogy prüd vagyok,mert nem szeretem az anális szexet:D Bocs a csúnya szavakért van egy pár
2009. júl. 11. 00:44
Beöntés előtte.
Fájnia pedig nem szabad, mert az magában hordozza a sérülés veszélyét. Úgy készítsétek fel előtte azt a terültetet, hogy ne fájjon.
2009. júl. 11. 10:25
10/11 anonim válasza:
Jóó nagy adag síkosító, és sokat segít, ha közben a kezét is használja a túloldalon. Isteni orgazmust lehet átélni, ha közben izgatja a csiklódat. Persze csak óvatosan, és csakis gumival.
2009. júl. 11. 17:39