Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik szopni a lányok mellbimbóját? Mi jó benne?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 19:16
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem ha nem érted, akkor még nincs itt az ideje, hogy ilyeneken törd a fejed. 25/N.
2/7 anonim 

válasza:

Az én pasim szereti. És szerintem azt szereti benne, hogy látja, hogy én szeretem :D
3/7 anonim 

válasza:

Az a jó benne hogy élvezi a lány.
4/7 anonim válasza:
Hát én nagy cici rajongóvagyok, ezért nagyon izgatónak tartom, és a páromnak is tetszik, főleg ha nálam is megvan a hatása :)
5/7 anonim 

válasza:

Én nem szeretem ha a mellbimbómat piszkálják,annyira érzékeny. De a pasim szereti,ugyhogy nem azt élvezi benne hogy nekem jó,mert nekem baromira nem jó...csak egyszerüen cicimániásak! =)
6/7 anonim 

válasza:

Utóbbihoz: nekem is volt egy ilyen barátom, aki nem kifejezetten miattam csinálta, vagyis cicimániás. Nálam változó, mikor szeretem, de volt mikor kifejezetten rossz volt Főleg, ha anyelvével izgatta. Ha bekapta, az viszont sokszor tüzelt fel.
Csak figelni kell a másikra..ennyi az egész. csak amihez mindkettőtöknek kedve van!
7/7 anonim 

válasza:

Izgatónak tartom szexuálisan a dolgot, szerintem gyönyörű
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!