Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy férfinak melyik testrészétől izgultok fel legjobban?
Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 17:11
11/20 anonim 

válasza:

a szőrös mellkasától,ahogy áll a mellbimbója,húh....a szexis arcától,tekintetétől,ahogy rámnéz...és ahogy csókol
áááá :D :D
sajna ez csak múlt idő...rövid ideig élvezhettem :((
12/20 anonim 

válasza:

mindenétől..ahogy van!!!!!!!!!!!!!!!!
13/20 anonim válasza:
Az illatától,szemétől és a kezétől :D
14/20 anonim 

válasza:

Nekem a pasim midnene izmos, nagyon szép alakja van, pedig nem igazán sportol,munkája mellett nem nagyon tud.És mégis csúcs mindene,van egy kis hasa,mióta együtt vagyunk,nyugodt,és kiegyensúlyozott mióta együtt vagyunk, és én megőrülök azért a kis pocakért,olyan jól áll.Én nem szeretem a kigyúrt színizom pasikat.Nem tetszenek.De nem is baj,mert én már megtaláltam a párom.Olyan fíííínomság.
15/20 anonim 

válasza:

Egyértelmű a szájától és a nyelvétől!
Ahogy csókol és nyal az húúúúúúúúúú
16/20 anonim válasza:
tekintetétől illetve az izmos felsőtestétől, karjaitól :-)
18/20 anonim 

válasza:

Na igen, az eres kéz az ott van..
16L
19/20 anonim 

válasza:

A szemétől, a tekintetétől, a szájától, a hajától.
Ha iylen kicsit hosszabb fülig érő kócos faon a haja avvvvv az nagyon szexi *_*
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!