Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátnőm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátnőm? Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel.Három hete élünk aktív nemi életet.De amikor oda kerülünk fojton kéreti magát sőt ellenkezik mint 1 szűzkislány aztán hirtelen elkezd bevadulni és igazán élvezni a szexet ami persze nekem jó.De a "baj" az ,hogy nem 1 vagy 2 alkalommal fordul elő (mondván hogy majd elmulik mert még is csak 1 új kapcsolat) hanem minden eggyes aktusnál mintha ez neki valami szex előtti rituálé lenne....Arra gondoltam talán nem akar könnyüvérünek láccani.Mit tudok vele csinálni? Hogy közöljem vele, hogy kicsit ugymond furcsálom ezt a dolgot? eddig még nem mertem ,félek ,hogy megbántom ha netán rosszul fejezném ki magam..elöre is köszönöm a válaszokat
2009. júl. 10. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Hát... nem tudom. Én nem kérettem magam soha, nem játszottam meg a szűzet. Utána meg bevadul? Érdekes. Vagy a szűzkislányos viselkedés a kamu, vagy a bevadulós. Kérdezd meg, miért csinál így! Én nem haragudnék meg érte, ha kérdezné a pasim, meg kell beszélni mindent őszíntén.
2009. júl. 10. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
nyugodtan kérdezd meg tőle, egy jó pillanatában :)megkell beszélni mindent, mertcsak úgylesz jó.
2009. júl. 10. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi az előjátek? - 30 perc köynörgés! :)

ez a vicc jutott eszembe.

sajnod nagyon sok nő csinálja ezt, mert ezt, mert azt hiszi, hogy különben ribbanc. talán olyan nevelést kapott, hogy "ezt nem illik" és azért egyrészt vágyik rá, másrészt meg visszautasítja.

kérdezd meg egyszer egy együttlét után, hogy jó volt-e neki. ha azt mindja igen, akkor kérdezed meg, hogy akkor miért ellenkezik? :)

sok sikert!

2009. júl. 10. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Mindenképp beszéld meg vele, hogy ha egyszer élvezi a szexet, akkor miért kéreti magát az elején,... lehet tényleg annyi az egész, hogy nem akarja, hogy könnyűvérűnek tartsd őt, de ha elmondanád neki, hogy erről szó sincs, akkor megváltozna a dolog
2009. júl. 10. 17:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az elsö válaszolonak:hm erre már én is gondoltam a harmadik válaszolonak meg pedig: lehetséges szerintem is talán valami régebbi dolog mint pl a neveltetés váltotta ki :S igyekszem megbeszélni vele és köszönöm mindenkinek a válaszokat
2009. júl. 10. 17:23
 6/10 anonim válasza:
Én akkor csináltam ilyet, mikor még kezdő voltam és lassan indult be a nyálelválasztásom odalent.Szóval,lehet hogy csak húzza az időt.Talán több szeretgetésre, előjátékra lenne szüksége nem csak fizikálisan, hanem lelki téren is.Később már az is elegendő előjáték lesz, ha egymásra néztek.A nők 28-30 éves korukra érik el a szexualitásuk csúcsát.
2009. júl. 10. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2009. júl. 10. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szereten KICSIT kéretni magam,bejön ha ilyen téren kicsit rámenős a pasi,és akaratosabb...
2009. júl. 11. 16:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen én is néha kéretem magam és szeretem ha rámenősebb a barátom:D
2009. júl. 17. 23:12
 10/10 A kérdező kommentje:
:)
2009. aug. 3. 00:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!