Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a szexet, de nincs kivel! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18/L2009. júl. 10. 16:11
11/25 anonim 

válasza:

Nézegess a neten csúnya, öreg mesztelen fiukat. Röktön el megy a szextől a kedved.
12/25 anonim 

válasza:

Én is ugyanígy vagyok ezzel, ráadásul szintén 18 éves...csak azt tudom tanácsolni, hogy várd az igazit....addig pedig végezz önkielégítést
13/25 anonim 

válasza:

Velem 10000-ért azt tehetsz amit akarsz......Szó szerint!!! 22/F
14/25 anonim 

válasza:

Hasonló cipőben járunk... a barátnőim irigyelnek, állítólag húdejól nézek ki, és még barátom sincs... valósss... 17:17-es! ezt inkább egy partnerkeresőn írd ki!
17/L
15/25 anonim 

válasza:

17:19 itt nem szabad ilyet irni????
16/25 anonim 

válasza:

ma 16:30 nak
A legrondább nőt is megdugják,de a legszebbet is megcsalják ,bazz :D:D
17/25 anonim 

válasza:

17:19-nek: Ha igaz amit leírtál, akkor az rajtad múlik. Túl szép lányoktól félnek a fiúk. Neked kellene egyértelmű jeleket adnod a fiú felé, hogy több önbizalma legyen. Ha ilyen bombázó vagy és nincs pasid, akkor én szívesen ismerkednék veled privátban:)
18/25 anonim válasza:
Menj el egy fesztiválra aztán hajrá.. Mint a legyek a légypapírra úgy fognak jönni. Nem győzöl majd válogatni :)
Nálam legalább is mindig így volt. De azért okosan!!
19/25 anonim 

válasza:

ismerkedj, randizz, és persze szexelj, de persze védekezz.
20/25 anonim válasza:
Én is igy vagyok vele,szval ha valakit erdekelne egy kölcsönös szimpatian alapulo szex,irjon csak:) 24F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!