Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A szex melyik részét szeretitek legjobban?
Figyelt kérdés
Konkrét dolgokra vagyok kiváncsi.2009. júl. 10. 16:08
2/11 anonim 

válasza:

Az elojatekot: a csokokat, a simogatast; a kenyeztetest....
3/11 anonim 

válasza:

Azt, amikor már a csúcs felé vagyunk, és fokozatosan egyre erősebben jön az a tök jó érzés, majd végül elélvezek :)
4/11 anonim 

válasza:

16:26 os vagyok: persze h az aktus, de az normalis,h tetszik, olyan erzes nincs meg egy, de addig a csokok...
5/11 anonim 

válasza:

Amikor végre vége van és békén hagy.
6/11 anonim 

válasza:

na most lehet h hülye vagyok, de nekem az a kedvencem amikor orgazmus után együt lihegünk:)
7/11 anonim 

válasza:

16,28 :-D hát ez jó
Amúgy én imádom utána az összebújást,van hogy még jobban felizgulok.
8/11 anonim 

válasza:

Az előjáték legvégét.Amikor mindeketten majd megdöglünk ,hogy végre bent legyen,de kölcsönösen tovább húzzuk egymást,de egyeszercsak megtörténik a behatolás.
Jesszusom!
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem az első benyomás a legjobb! Főleg ha már elötte jól "felhútúk 1mást"
10/11 anonim 

válasza:

Vadabb előjáték és az aktus :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!