Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam feszültnek mikor én vagyok felül az ágyban?
Figyelt kérdés
A barátommal ritkán csináljuk lovagló pózban,mert nem igazán szeretek felül lenni.
Valójában az zavar hogy közben néz engem,és nem tudom hogy jól csinálom-e és hogy ő ezt élvezi-e.
hogyan lehetnék kevésbé gátlásosabb?
és hogy kellene mozogni?azt értem hogy fel-le,előre-hátra.de úgy mégis...ti hogy szoktatok?
heelp!
a "kösd be a szemét" és "fordits neki hátat" válaszokat inkább mellőzzük , köszi:)
18/L
2009. júl. 10. 15:30
1/5 anonim 

válasza:

Azt tudnod kell hogy a férfinak ebben a pózban nem igazán jó, nehezebben megy el. Ettől függetlenül én szeretem mert látom közben a párom mint dicső győztes ara. :) Mindent ki kell próbálni és ami bejön mindkettőtöknek az a nyerő. Ja és bizalom a másikban, feltétel nélküli szeret...
3/5 anonim 

válasza:

Jobban el kellene lazulnod. Ezen segíthet egy kis bor például ha szereted. Azért vagy feszült, mert úgy érzed, hogy most te irányítod a dolgokat és meg akarsz felelni.
4/5 anonim válasza:
ez ált attol szokott lenni <legalábbis szerintem> hogy néz és akk te <vagy ált a csajok> azt hiszik h azt nézi milyen 'duci' meg az alakját..((:
de ez csak sztem..((:
5/5 anonim 

válasza:

Én szinte teljesen rádőlök, úgy a párom is élvezi :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!