Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi a barátnőm, hogy a talpát nyalogassam?

Nem lehet mindent észérvekkel megmagyarázni.Egyszerűen nem akarja és kész. Nem esne neki jól.
De ha annyira kíváncsi vagy, miért nem kérdezed meg tőle?

felettem levő jóvolt:D
amúgy én megértem a barátnőd, énsem szívesn feküdnék csakúgy az ágyon, míg a pasim a talpamat nyalogatja...ezkicsit fura. ésén addig nézzem a plafont? mert sztem nemélvezném. a másik meg amit a felettem levő írt, nembiztos h utána olyan jólesne a csók :D

Először én is így voltam, mint a barátnőd. Amikor összejöttem egy pasival, aki szintén fetisiszta volt, akkor nagyon idegenkedtem tőle. És egyszer szex közben, amikor már annyira fel voltam izgulva, hogy nem akartam tiltakozni sem, akkor elkezdte a lábfejem csókolgatni, meg a lábujjaim szopogatni. Először le akartam állítani, de annyira jó érzés volt, hogy nem tudtam.
Remélem idővel a barátnőd is megszereti. Elképesztően kellemes érzés tud lenni:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!