Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők véleményetek szerint milyen gyakran maszturbálnak szexfilmre?
Figyelt kérdés
És ti pasik? Természetesen (tapasztalt, a témában jártas) nők válaszát is várom :-) Esetleg kort is írhattok a nem mellé.2009. júl. 10. 13:56
1/15 anonim 

válasza:

Néha képekre, legtöbbször erotikus irodalomra vagy fantáziára. A videó túl közvetlen, túl direkt, míg a fantáziát úgy alakítom, ahogy nekem tetszik. 31/L
2/15 anonim 

válasza:

kellemes izgató szeretkezésre belehet indulni , de én régláttam ílyen jó kis filmecskét! Csak száraz kefélést mutogatnak hát az meg engem nem inditbe!!!
5/15 anonim 

válasza:

Nem nézek gyakran ilyen filmeket, csak elvétve, de olyankor szoktam. 25/N
6/15 anonim 

válasza:

Én jobban szeretem becsukni a szemem közben, és a fantáziámat használni, mint egy képernyőt bámulni. Az olyan kiábrándító. A szexfilmek egyébként is undorítóak szerintem.
19/l
7/15 anonim 

válasza:

(24L) ha én megnézem egy szexfilmet egy kicsit sem indulok be rá, így eszembe sem jut a dolog
8/15 anonim 

válasza:

az exbarátnőm kezdetben kb frigid volt, most 20 éves és szokott maszturbálni sexfilmekre.. a rosszabb hogy nekem be is számol róla -.-'
9/15 anonim 

válasza:

S.
Nos:D ez nagyon nagyon hangulatfüggő:D Van hogy ülök a film előtt és tátott szájjal nézek.Ugyanis manapság már elég durván tolják.Pl. két srác egy lyukba... na akkor kiakadtam!
Egyébként meg inkább a fantáziámra bízom,reggel amikor még nem bírsz felkelni de már visszaaludni sem akkor egy kis fantázia és mehet is XD
16 lány
10/15 anonim 

válasza:

én sokat szoktam szinte naponta és mikor már érzem h mindjárt orgazmusom lesz akkor becsukom a szemem. igazéából azért kell a film mert hangra megyek el 14/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!