Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor van a nőknek orgazmusuk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van a nőknek orgazmusuk?

Figyelt kérdés
Pontosabban honnan lehet tudni ?
2009. júl. 10. 08:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
miért nem lehet felfogni, h mindent tapasztalni kéne inkább? nem lehet leírni. értsétek meg. meg ha le is írok valamit, ki tudja h nem kevered-e össze az epilepsziás rohammal -.- ....
2009. júl. 10. 08:45
 2/12 anonim ***** válasza:
valahogy valahonnét jönn egy különös érzés másodpercekig érzed és kész el is mulik
2009. júl. 10. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Amit én érzek belőle (csak a testi dolgok)

-eszméletlenül síkos lesz a puncia, (szinte mintha nem is punciba hanem egy nagy adag forró zselébe lenne a farkam)

-érzem hogy hirtelen nagyon kitágul.

Én csak ezeket érzem. Hüvely rángásokat nem...

2009. júl. 10. 08:54
 4/12 anonim ***** válasza:
08 :54 vok. ja te fiu vagy akkor én ugy írtam hogy ezt egy nő érzi a testében
2009. júl. 10. 08:56
 5/12 anonim ***** válasza:

hát ha nem érzel "hüvely rángásokat" akkor az nem is orgazmus

legalábbis hüvelyi biztos nem

2009. júl. 10. 09:10
 6/12 anonim ***** válasza:
akkor van orgazmusuk amikor azt mondják hogy elélveztek...vagy azt mondják hogy "Ahhhhh AHhhhhhhhhh Uhhhhhhhh Uhhhhhhhh":D:D:D:D
2009. júl. 10. 11:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Orgazmuskor a nő hüvelye görcsösen összerándul, többször is egymás után, ha éppen bent van a péniszed vagy az ujjad, akkor érezned kell. (Ha nem érzed, akkor hazudik a lány az orgazmusról.) Közben a többi izmai is megfeszülnek, az arckifejezése is más lesz, akár el is torzulhat. Mindezek az izommozgások akaratlanok, nem tudja őket szabályozni.

Viszont tudja ezeket színlelni (bár hogy minek, azt nem tudom), ha akarja, a hüvelyi összehúzódásokat is.

2009. júl. 10. 11:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja, és mindezek a tünbetek egyaránt vannak csiklóorgazmusnál és hüvelyi orgazmusnál is. A kettő ugyanis fiziológiailag semmiben nem küéönbözik egymástól, csak annyiban, hogy máshol történt az izgatás. de a végeredmény teljesen ugyanaz: hüvelyösszehúzódások, izomösszehúzódáésok, izomrángások, eltorzult arc. Pőrpír is lehet a melle és nyaka környékén, ezt szexpírnak hívják.
2009. júl. 10. 11:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem igaz, amit ez a nagyokos itt leírt, látszik ő sem ismeri a női testet csak nagyképűsködik. Én nő vagyok. Minden alkalommal van orgazmusom, elég intenzív (igaz csak csiklói). Sohasem színleltem még, ha esetleg mégsem jött össze valamikor mindig megmondtam. Nem csináltunk belőle nagy ügyet, van ilyen.

Szóval mindig van orgazmusom, a párom mégsem érzi, ha pedig neki van orgazmusa, azt én sem érzem. Konkrétan ott benn, egyikünk sem érzi a lüktetést, meg hasonlókat.

2009. júl. 10. 15:17
 10/12 anonim ***** válasza:
érdekes, én érzem.. biztos vmi genetikai hiba:D:D
2009. júl. 10. 20:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!