Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor van a nőknek orgazmusuk?

Amit én érzek belőle (csak a testi dolgok)
-eszméletlenül síkos lesz a puncia, (szinte mintha nem is punciba hanem egy nagy adag forró zselébe lenne a farkam)
-érzem hogy hirtelen nagyon kitágul.
Én csak ezeket érzem. Hüvely rángásokat nem...

hát ha nem érzel "hüvely rángásokat" akkor az nem is orgazmus
legalábbis hüvelyi biztos nem

Orgazmuskor a nő hüvelye görcsösen összerándul, többször is egymás után, ha éppen bent van a péniszed vagy az ujjad, akkor érezned kell. (Ha nem érzed, akkor hazudik a lány az orgazmusról.) Közben a többi izmai is megfeszülnek, az arckifejezése is más lesz, akár el is torzulhat. Mindezek az izommozgások akaratlanok, nem tudja őket szabályozni.
Viszont tudja ezeket színlelni (bár hogy minek, azt nem tudom), ha akarja, a hüvelyi összehúzódásokat is.

Egyáltalán nem igaz, amit ez a nagyokos itt leírt, látszik ő sem ismeri a női testet csak nagyképűsködik. Én nő vagyok. Minden alkalommal van orgazmusom, elég intenzív (igaz csak csiklói). Sohasem színleltem még, ha esetleg mégsem jött össze valamikor mindig megmondtam. Nem csináltunk belőle nagy ügyet, van ilyen.
Szóval mindig van orgazmusom, a párom mégsem érzi, ha pedig neki van orgazmusa, azt én sem érzem. Konkrétan ott benn, egyikünk sem érzi a lüktetést, meg hasonlókat.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!