Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem túl magam azon, hogy nem én voltam az egyetlen a párom életében, de nekem csak ő volt?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, de sokszor eszembe jut. Nincs is kedvem már a férjemmel lenni, mert undorodok a gondolattól, hogy előttem más nőkkel is volt. Mit tegyek? Hogy győzzem le ezt az érzést? Nagyon szeretem őt, de ez nagyon fáj főleg, mert ő semmibe vette a szüzességemet.
2009. júl. 10. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Gondolhatsz egy csomó mindenre :

- önző dolog elvárni, hogy az első legyél

- ha az első lettél volna, lehet, el sem vesz, mert még tapasztalatokat akar gyűjteni

- akkor találkoztatok, amikor nektek kellett, amikor "meg volt írva"

- minden, ami előtted volt, a múlté, a múlton pedig nem rágódunk

- Veled van, te kellesz neki

2009. júl. 10. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha szereted a férjed,akkor használd a józan eszedet! Mit értesz azon,hogy semmibe vette a szüzességedet? Mit kellett volna tennie? Hálásnak lenni,vagy csodálkozni?Miért zavar téged,hogy neki előtted is voltak kapcsolatai?Amikor én fiatal voltam,tisztességes lány csak szűzen mehetett férjhez.A férfiakkal kapcsolatban pedig sok tapasztalt asszonynak volt az a véleménye,hogy nem jó ha a férfi is szűzen megy a házasságba,mert nincs semmi tapasztalata,hogyan kell viselkednie az ágyban a feleségével.Ne a feleségen tanulja meg a szexet,mert az nem sok jóra vezet.

Ha a párod közeledését ilyen hülyeségek miatt elutasítod,akkor a házasságodnak hamar vége lesz.Örülj.hogy téged választott és szeret téged,erre gondolj,ne pedig az elmúlt kapcsolataira.

2009. júl. 10. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Egyet nem értek: azt mondod, hogy a férjed, akkor miért csak most jut eszedbe?! Gondolkozhattál volna hamarabb is.

De szerintem fölösleges ezzel a dologgal foglalkozni, hiszen egy jó kapcsolatban teljesen lényegtelen, hogy volt-e előtte más vagy sem, ez már csak a múlt és a jelenbe kell élni!

De van egy jó hírem is: Lehet hogy nem fog megcsalni! Ha csak te lettél volna neki, tuti, hogy féremegy legalább 1-szer, márcsak kíváncsiságból is.

Úgyhogy: Hajrá! Bizonyítsd be neki, hogy az előtted lévő nőktől te sokkal jobb vagy( gondolom ezért is vett el )

Legyél inkább büszke rá, hogy több után választott téged!

Megjegyzem: Ha te lettél volna csak neki, akkor most azért " majréznál" hogy mikor fog féremenni.

Legalábbis szerintem!

2009. júl. 10. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak a jelennel foglalkozz! Most veled van, te kellesz neki és mivel azt veszem ki hogy házasok vagytok így az egész életét veled akarja letölteni!

KELL ENNÉL TÖBB BIZONYÍTÉK NEKED?

Az előtted lévő ex-barátnők mind megbuktak. TE vagy a király(né), te vagy a jobb !

2009. júl. 10. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Most miért pontoztatok le ez az igazság!

08.10-es voltam

2009. júl. 10. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:
hasonloan gondolkozok mint te. engem is zavarna. legalabbis most, 19 evesen. 1,5 éve vagyunk egyutt a fiummal, mindketten szűzek voltunk amikor lefeküdtünk. én meg azon parazok h mi lesz ha kivancsisagbol majd félremegy. de nekunk nőknek sehogy se jo :):) sztem ne aggodj. ha mar elvett feleségül, akkor azért többet jelentesz neki mint a többi nő. és gondöolj bele. nem biztos h mindegyik olyan jó nő volt. egyaltalan nem. te miert mentel szűzen férjhez?
2009. júl. 10. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:

ez így természetes, h a férfinak már több nővel volt dolga, mielőtt megállapodik. és ez szerintem csak jó, hiszen volt ideje kiélni magát, így nemkell attól rettegnek a házasságban, h mikor dönt úgy h ő férfi, és nehogymár csak 1 nő legyen az életében, ezért elindul felfedező körútra.

légy büszke inkább arra h a sok nő közül téged választott, úgy h szűz voltál. azért mégiscsak jelenthet neki vmit a szüzességed, hiszen ugyanez a férfiakban is benne lehet h félnek a szűz nőktől, h az majd később felfedező körútra indul szintén, h vajon milyen más férfiakkal a szex. ezaz egyik. amásik meg az, h a férfiakban bennük lehet még a félsz azért is, merthogy mivan ha a nő nemlesz megelégedve a szex-el, és ezért elválik? de ő mégis téged választott, a szüzességeddel együtt, ennek inkább örülnöd kéne, h nem vmi 60szor megkúrt csajt vett el.

az pedig h ő előtte más nőkkel is volt, hidd el, ez így természetes. mutasd meg neki, h te sokkal jobb vagy azoknál a nőknél akikkel eddig volt. mutasd meg neki h nem hátrány az h téged szüzen ismert meg, hiszen sokkal frissebb és lendületesebb vagy még. azaz csak kéne h legyél, de nemvagy az, mert undorodsz... és ez hiba, így nagyot fog csalódni a férjed. (pl azért, h "nem próbált ki előtte", és most azthiszi h neked egyszerűen nem kell a szex)

2009. júl. 10. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, és megbántani sem akarlak, de akkora hülyeség ezen rágódni.

Kevés olyan pasi (és kevés nő) van, aki hozzámegy az elsőhöz. Miért baj ez?

Nyilván senki nem tartogatja magát a végtelenségig. Te megtetted, légy rá büszke, de annak sincs szégyellnivalója, aki szeretne tapasztalatokat gyűjteni. Még házasság előtt, nem pedig esetleg majd közben.

Megérteném az undorod, ha a férjed veled párhuzamosan feküdne le másokkal, de így?

Erre nem is tudom mit lehetne mondani, sürgősen szemléletet kellene váltanod, mert ezzel a házasságodnak ártasz. Jelentéktelen dolgokkal stresszeled saját magad. Téged szeret, annyira, hogy társául választott. kit érdekel akkor hogy voltak más női?

2009. júl. 10. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:

A férjemmel mindketten az első vagyunk egymásnak, mégse jut szembe, hogy valaha is mgcsalna. Maximálisan bízom a hűségében. Nem hinném, hogy ha egy férfinak csak egy partnere volt életében, akkor kötelezően félredugna, csak hogykipróbélja, milyen mással.

Kérdésedre válaszul: amikor hozzámentél, elfogadtad őt olyannak, amilyen. Akkor is tudta, hogy nem te vagy neki az első. Most már késő ezen tipródni, igent mondtál neki, elkötelezted magadat mellette. Miért vonnád vissza az akkori döntésedet?

Előzőeknek igaza van: nem a többi nőt vette feleségül, hanem téged. Sok férfi van, aki így, kettős mércével mér: a barátnő legyen tapasztalt, szexi, kihívó stb, de gyerekei anyjának el se tudna képzelni egy ilyen nőt.

Lehet, hogy a te szüzességed igenis sokat jelentett neki, csak a sajátja nem.

Amúgy megértelek, megértem az érzéseidet. Nem lehet könnyű úgy szeretkezni a férjeddel, hogy közben azon jár az eszed: mi mindent csinálhatott ő korábban más nőkkel.

Ajálom figyelmedbe, hogy amit más nőkkel tanult, azt most veled kamatoztatja. :-) Valamint a szeretet azt is jelenti, hogy nem rovod fel a gonoszt, nem emlegeted neki a múltat. Át kell lépned a korábbi nőkön és megbocsátani neki, aztán pedig elfelejteni az egészet. Nem a múlt, hanem a jelen számít. Megismétlem, amit az elején: ha a háézasságkötéskor elfogadtad ilyennek, akkor most nem szabadna, hogy ez problémát okozzon.

Ha nem így teszel, arra rámehet a házasságod.

2009. júl. 10. 11:35
 10/10 anonim válasza:

Hat..en is tortem ezen a fejem sok ideig..es meg igy is elkap neha, de szerintem csak idore van szuksegunk.Megszokod, megtanulsz ezzel a gondolattal elni, lesznek 1ebb, komolyabb problemaid.Ezen mar ugysem tudsz valtoztatni es nem jo erzes szomorkodni.

Azt hiszem megertettem a gondolkodasod, szep, latszik h rendes vagy, valoban szep lett volna ha az elsok lettetek volna 1masnak.Nem ugy lett.Te elfogadtad azt, h Neki nem Te vagy az elso.

En ott nem ertek Veled 1t, h ha tudtad h Teged ez mennyire zavar, akkor me valasztottad ferjedul, miert nem kerestel tole "jobbat"?

A regebbi gondolkodasom nagyon hasonlitott a Tiedhez..most meg en is azok koze tartozok akik ugy gondoljak h jo h legyen legalabb 1 kis tapasztalatod, a tapasztalathoz gyakorolni kell, a gyakorlashoz meg kell(enek) meg Valaki(k), akik elotted voltak.

A taoistak is ezt vallottak:"Az ősi kínai szexuális oktatókönyvekben a nőket mindig a szexuális csodaszerek őrzőiként tüntették fel, és ők voltak az életet fenntartó energiák és esszenciák forrásai is. A nők voltak az erotika tanítói és kezdeményezői, míg a férfiak szexuálisan tudatlanok és ügyetlenek."

EZEN MAR NEM VALTOZTATHATSZ, TANULJ MEG BELETORODNI, MEG AKKOR IS HA AZ ELEJEN NEHEZEBBEN FOG MENNI.

En igy latom.

2009. júl. 10. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!