Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek? Az egyik jo barátom felajánlotta, h megtesz bármit amit kérek cserébe nem kér semmit. A többi alul. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Viszonzás nélkül kiélégíti a vágyaim.Szeretném,de kicsit félek,ha megteszem akkor vmi elromlik a barátságunkban.Nem szeretném elveszíteni őt,mivel nagyon fontos nekem.2009. júl. 9. 23:01
1/12 anonim 

válasza:

Ha viszonzod a kedvességét, nem fogsz elrontani semmit. Azzal rontanád el, ha nem tennéd.
2/12 anonim 

válasza:

Nagyon kockázatos, de az is lehet, hogy igazi testi-lelki jóbarátok lesztek. Nekem volt egy ilyen barátnőm akivel ha épp nem volt senkinek partnere kielégítettük egymást, hogy ne kaparjuk a falat a szexhiánytól. Nekem sokkal jobban esett, hogy valaki olyan kezében élveztem el, akit szeretek, még ha nem is a szerelmem.
Mondanom sem kell, belém szeretett és végül összevesztünk.
De lehet jó vége is, sőt akár szerelem is lehet belőle, csak tényleg kockázatos.
3/12 anonim 

válasza:

Szerintem valahogyan mindenképpen megváltoztatná a kapcsolatotokat.
4/12 anonim 

válasza:

ez veszélyes is lehet. pl. bennem előbb - utóbb kialakulna egyfajta féltékenység. és aztan szenvednék mert neki csak baratkent kellek.
5/12 anonim 

válasza:

Ha nem vagyok szerelmes belé, akkor nem kérnék tőle semmi olyasmit... Ez el is ronthatja a barátságotokat. Amúgy miért ajánlotta fel? Nem lehet, hogy Ő többet érez irántad?
6/12 anonim 

válasza:

Én feküdtem már le havercsajjal, ha az elején megbeszélitek, hogy semmi több csak jól érzitek magatokat és kész és be is tartjátok akkor sztem teljesen rendben van és jó dolog. Beszéljétek meg próbáljátok meg. Jó szórakozást.
7/12 anonim 

válasza:

Az előző válszadóknak igaza lehet veszélyes lehet de viszont ellenkezőleg is elsülhet és egy életre legjobb barátok lehettek. Ezen felül írtad hogy te is szeretnéd. Azt csak te tudod hogy hányadán áll a kapcsolatotok/barátságotok és hogy sülne el a dolog. Ha nagyon jóban vagytok megbeszéltek mindent igaz barátság van köztetek szerintem érdemes átbeszélni ezt a dolgot. A lényeg hogy csak ti tudjátok/érzitek hogy mi van és mit szeretnétek igazán. Sok szerencsét és jó szórakozást.
8/12 anonim 

válasza:

Szerintem ez a pasi fatökű lehet vagypedig kitudja melyik bolygóról pottyant ide (biztos ahol egy nőnemű lény sincs) XD Viccet félretéve. Ilyet felajánlani úgy hogy semmi adósság cserébe ? Szerencsés nő vagy ilyet a mai világban már nemtalálni. Legalábbis nekem nemvolt szerencsém ilyenhez 26 év alatt és hogy a kérdésre válszoljak beszéljétek át a barátoddal és semmi baj nemlesz. Én belemennék. 26/L
9/12 anonim 

válasza:

hát az biztos, hogy külsőre vonzónak tart, az sem elképzelhetetlen, hogy titokban szerelmes beléd
10/12 anonim 

válasza:

én belemennék,kizárólag akkor ha nem lenne kapcsolatom.ez jó dolog :)tetszik az ötlet.főleg ha még jó pasi is...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!