Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen orgazmusom? Tippek, tapasztalatokat kérnék

az utolsó válaszoló vagyok!
Nekem is állandóan úgy van, hogy érzem hogy jó és egyre jobb és utána mégsem történik semmi...:( Most éppen arra gondoltam hogy rendelek a netről vmi vágyfokozót hátha beválik. Most váltottam gyógyszert is de nagyon úgy tűnik hogy nem a gyógyszer az oka ennek.
Fél éve vagyunk együtt a barátommal és egyre jobban félek hogy emiatt fog szakítani velem. Mert hosszú távon(gondolok itt több évre)nem jó ez sem neki, sem nekem.
Légyszi szólj ha megtudod hogy neked mi jött be!
L/23

Az utolsónak: ezen ne görcsöljetek!!! Beszéljétek meg, de ne görcsöljetek rajta! Mert az tesz tönkre mindent...és emiatt ne menjen tönkre a kapcsolatotok!
Neked is és a kérdezőnek is mondom: szerintem keressétek meg a barátoddal a G-pontodat! Én a barátnőmnek azzal okoztam (csiklóval nemment) az első orgazmusát:) Mindenféle gyakorlati tapasztalat nélkül(jó...a témában sokat olvastam de a "terepgyakorlat" mégiscsak más mint az elmélet:))
Nah ha így sikerült elmenned akkor ha eleget csináljátok megtanulja a tested és menni fog szex közben is! Ajánlottak az olyan pózok amivel direktben tudja ingerelni...pl kutya(főleg ha közben lekönyökölsz, "lehasalsz":)) stb.
G-pont: ha eléggé felizgultál szemből benyul és a hasfalad felöl lesz kb...4-5-6cmre...könnyű megtalálni...tapintásra érdes, kemény más mint a környéke és te is hamar észrefogod venni!:) Innen már rátok bízom...:)
Lényeges: te érzed mi a jó neked! Irányítsd a barátodat! Gondolj rá közben, ne görcsölj, ne akard görcsösen az orgazmust! csak add át magad az élvezetnek! ÉS ne adjátok fel! Hidd el menni fog!
Sok sikert!:)
17/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!