Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor el szerettem volna csábítani a barátom, visszautasított, és ez nekem nagyon rosszul esett! Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve együtt vagyunk, én 18 ő 17. Kb fél éve élünk nemi életet, de általában (vagy szinte mindig) ő kezdeményezett, mert én nem vagyok egy "nyomulós", kezdeményező típus. De szerettem volna kicsit megváltozni, ezért egyszer mikor átjött hozzám felvettem egy szexi ruhát, és mikor az ágy szélén ült hirtelen rámásztam és le akartam dönteni az ágyra, erre rám szólt, hogy szálljak le róla, mert melege van... hát mondhatom nagyon jól esett! Direkt az ő kedvéért kiöltöztem, és kedveskedni akartam neki, erre ezt kapom cserébe! Most velem van a gond, vagy tényleg udvariatlanság volt felőlem leteperni őt ilyen nyári melegben? Amúgy mikor elmegyünk valahova és meglát 1-2 szexi ruhát mindig mondja h szívesen megnézne bennük... erre itt volt az alkalom, és mégsem tetszett neki! Most akkor hazudott nekem? Lányok, ti mit tennétek a helyemben? Fiúk, ez normális reakció nálatok?2009. júl. 9. 22:45
1/4 anonim 

válasza:

Hm, nem tudom... Az én barátom is nagyon kikészül a melegben, de ha szexről van szó, az sem érdekli ha 40 fok van...
2/4 anonim 

válasza:

Az nem lehet, hogy bántotta valami, csak nem akarta elmondani, hogy neked ne essen rosszul vagy nem akart feleslegesen erről beszélni és inkább megtartotta magának, ezért nem volt kedve a dolgokhoz.
3/4 A kérdező kommentje:
nem hiszem h valami baja lett volna, mert inkább vicceskedve mondta h "szállj már le rólam", de sztem egyáltalán nem volt vicces és nagyon nem esett jól... legalább annyit mondhatott volna h szép vagyok, az is elég lett volna, de mintha ott se lettem volna...
2009. júl. 9. 22:53
4/4 anonim 

válasza:

Sztem is valami baj lehetett. Nálunk pasiknál vannak olyanok, akik nem osztanak meg minden problémájukat a barátnőjükkel/feleségükkel.
Általában azért, mert nem akarják vele a párjukat zavarni, vagy idegesíteni. Vagy csak büszkeségből. Biztos rossz passzban volt a pasid és akkor akartál vele "játszani".
Ilyenkor kicsit nyersek, elutasítóak vagyunk. Sajnos vannak ilyen napjaink is. Nem akart megsérteni, semmi ilyen nem volt benne.
Próbáld meg kipuhatolni, hogy mi lehet a problémája. És ha engedi, akkor segíts neki megoldani. Utána helyre áll minden köztetek.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!