Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy? Hogyan szokjak le a maszturbálásról?
Nem tudok elélvezni csak ha magamnak csinálom. Akár 1 órán keresztül is szeretkezhetünk nem megyek el. Ha szájjal ha kézzel vagy akármivel csinálja, élvezem élvezem de nem jutok el a csúcsig. Nagyon szeretem a barátnőm és leég a pofámról a bőr hogy nem tudok elélvezni. Csak reménykedni tudok hogy nem magát hibáztatja.
Pár dolog rólam:
22f
Első igazi kapcsolatom 3 hónapja tart már.
Neki én vagyok az első de előtte én sem sokat gyakoroltam. (kétszer voltam nővel előtte)
Már elmúlt a kezdeti izgulás ami miatt azt hittem hogy az tehet róla. (bár stresszes a környezet mert náluk vagyunk de már nem zavar)(hozzáteszem nálunk is voltunk de akkor sem ment ő meg otthon jobban el tud lazulni ezért vagyunk náluk)
Sokat maszturbálok. Naponta többször is kiverem(szerintem ez miatt van)
Igazából nem tudom megállni hogy ne legyen önciróka. Lehet ez miatt? Előre is köszi minden normális válaszadónak.

Igen, valószínű ez a sok maszturbációtól van. Ha egy napig kibírod, hogy ne nyúlj magadhoz, utána tuti sikered lesz az ágyban.
Nem kell leszoknod róla, de ha van barátnőd, nincs értelme. Legyen egy nap, mikor valami olyat csinálsz ami nagyon lefáraszt, csinálj olyat ami elvonja a figyelmed. Egyetlen nap elég: és ezután ha nagyon rád jön a kényszer, ne magadnak kezd el csinálni, hanem szólj a lánynak. Ha nem tud egyszerre jönni, az sem baj,ha vársz rá, és kibírod, annál nagyobb élmény lesz az élvezés.
Sok sikert.

Velem is ez történt még legelső szexuális kapcsolatomnál. Szerettem a lányt, jó is volt vele a szex de egyszerűen nem tudtam elmenni. Az előttem szólónak tökéletesen igaza van. A szexet meg kell szokni. Aki még nem csinálta el se tudja képzelni hogy milyen fárasztó is tud az lenni :) és ez a fáradság a 'nem bírok már tovább mozogni' eléggé zavaró tényező. Na meg a megfelelni akarás is. Én azt javaslom hogy ne foglalkozz a problémáddal mert ezáltal csak görcsölni fogsz rajta. Egy szép napon esküszöm neked hogy végre beteljesül nálad is a szeretkezés és akkorát fogsz élvezni hogy kiguvvad a szemed :D
Sok sikert!

Azért nem tudsz elmenni mert, megszoktad hogy úgy elégülsz ki ahogy az neked a legjobb, egy lány pedig közel sem tudja úgy csinálni neked mint ahogy te magadnak, ráadásul ha naponta sokszor csinálod, akkor a végére nem is fogod kívánni a szexet.Hagyd abba a rejszolást és bízd magad a barátnődre, hidd el 1-2 hét és nem lesz gond a szexel.Tanítsd a barátnődet mert ő egyedül nem tudja kitalálni,hogy neked mi a jó.
Sok sikert

Bár én nő vagyok, tehát konkrétan nem tudom átélni a gondodat, de én is arra voksolnék, hogy pihiztesd a masztit. Tudom, hogy a kérdésed a hogyan, de erre szerintem nincs tuti válasz. Próbáld elterelni a gondolataidat, sétálj, menj moziba, nyilvános helyre, beszélgess szüleiddel, akkor talán nem érzel majd őrjítő vágyat :) Legalább 1 napig húzd ki, aztán majd ha sikerélményed lesz, akkor biztos könnyebben megállod majd. Remélem sikerrel jársz!
30/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!